Trustpilot


Oppustelige kajakker

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

19 vare(r)

Bruger
Primær funktion
  1. Allround (1)
SUP TYPE
Brands
  1. Aqua Marina (15)
  2. Aquatone (1)
  3. Tahe (3)
Din vægt
Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

19 vare(r)

Som et alternativ til faste kajakker sælger vi oppustelige kajakker fra de førende producenter herunder. Vi sælger udelukkende kajakker, der er teknologisk og kvalitets mæssigt helt i top. Du skal have en god oplevelse på vandet og under tilrigning. Også på længere sigt

Den oppustelige kajak er et alternativ til den faste i situationer, hvor opbevaring og transport er et issue. En oppustelig kajak kan være i en rygsæk, som altid følger med kajakken, den vejer ikke mere end den kan bæres af en mand, og fylder ikke mere end den kan stuves af vejen. Og med den moderne teknologi, er en oppustelig kajak, næsten på højde med en fast kajak.

Er du ny, når det kommer til kajakker? Hos Surfline har vi altid tid til at hjælpe dig. Det er træls at vælge forkert første gang. En kajak er ikke en lille investering, og derfor skal man være sikker på, at den valgte model passer bedst til ens behov og ens ambitionsniveau. Kontakt os for at høre mere på info@surfline.dk. Kom evt. forbi Surfline i Egå, og se på kajakken, du er interesseret i.

Læs mere