Betingelser

Almindelige forretningsbetingelser for online handel på www.surf-ski.dk:

Surf og Ski Odense ApS
Rugårdsvej 21
DK-5000 Odense C
 
CVR: 27198759

Åbningstider.

Vi tilstræber at online-shoppen har en åbningstid tættest muligt på 100%. For direkte salg, telefon ekspedition, support og returafdeling, henviser vi til butikkens normale åbningstider. Mandag til fredag fra kl. 10.00 til 17.30 og lørdag fra 10.00 til 14.00.
 


1. Bestilling

Kunden skal opgive sit fulde adresse, gyldig e-mail-adresse og telefonnummer på bestillingsblanketten.

Surf & Ski Odenses kunderegister holdes fortroligt, og Surf & Ski Odense forpligtiger sig til ikke at videregive oplysningerne.

Kunden forpligtiger sig ved hver enkelt bestilling til at overholde de aftalevilkår, der er angivet i denne aftale.

Kontakt mellem parterne sker pr. e-post og telefon. Kunden forpligter sig ved bestillingen til at holde øje med indkomne beskeder i sin e-post. Surf & Ski Odenses ordrebekræftelse sendes til kunden pr. e-post

Købsaftalen bliver bindende i samme øjeblik, hvor kunden har afgivet bestillingen pr. e-post.

Alle Surf & Ski Odenses varer sælges sådan, som de er. Læs nøje de deltaljerede oplysninger, der er angivet på varebeskrivelsen. Af varebeskrivelsen fremgår bl.a. varens egnethed, modelår samt de tekniske egenskaber.

Såfremt kunden ikke godkender vareforsendelsens indhold, skal denne returnere varen inden for returrettens 14 dage til Surf & Ski Odense.

Surf & Ski Odense er ikke ansvarlig for korrektheden af de oplysninger, der forekommer på producenternes hjemmesider.

Surf & Ski Odense sælger ikke varer til forhandlere.

Surf & Ski Odense forbeholder sig ret til at frasortere kunder.

Betaling trækkes først ved afsendelse af varen.
 

2. Specielt ved udsalg, Black Friday og lignende

Der tages forbehold for mellemsalg og udsolgte varer. Varer sælges både i fysisk butikker og på online platforme. Din bestilling gælder kun som bestilling indtil du modtager en faktura, hvor beløbet også hæves og ordren går igennem.


3. Priser

Priserne i prislisten er i danske kroner og inklusive moms.

Og til trods for at prisen på varen skulle være steget siden afgivelse af bestillingen, sælger vi den bestilte vare til den pris, der er gældende på bestillingstidspunktet. Såfremt kunden foretager ændringer i bestillingen, bestemmes prisen på varen af den pris, der er gældende på ændringstidspunktet. Hvis prisen er faldet, leverer vi automatisk varen til den nye og lavere pris.

Alle vareoplysninger fremgår af varebeskrivelsen på vor hjemmeside. Returnering af varer foretaget som følge af fejl i vareoplysningerne eller fejl på varen er vederlagsfri som kundereturnering. Returneringen skal foretages inden for rimelig tid fra det tidspunkt, hvor kunden har observeret fejlen eller burde have observeret den pågældende fejl

4. Levering

Surf & Ski Odense leverer varerne til kunden med en leveringstid på 2-4 hverdage. 

Levering sker med transporttjenesten GLS. Kunden kan tilsendes pr. e-post et opfølgningsnummer, hvormed forsendelsen kan spores i transportforløbet. Alle varer leveres til kundens adresse.


5. Betalingsbetingelser

Kreditkort

Som betalingsmiddel kan følgende kreditkort anvendes, Dankort, VISA, MasterCard

Mobilepay

Mobilepay kan også benyttes

6. Returret

Der ydes 14 dages retur- og bytteret på alle varer, regnet fra leveringstidspunktet (inklusive weekender og helligdage, eksklusive selve afhentningsdagen). Returretten skal benyttes senest på den 14. dags efterfølgende hverdag, dvs. hvis den 14. dag eksempelvis er en lørdag, skal det anmeldes til Surf & Ski Odense senest om mandagen. Kunden skal altid anmelde returnering af en vare på forhånd til Surf & Ski Odense.

Returretten gælder kun varer, der er i samme stand, som da kunden modtog dem. I returperioden har kunden ret til at stifte bekendtskab med varer med samme grundighed, som denne havde haft mulighed for ved køb af varen i en butik. Kunden må også gerne åbne emballagen for at undersøge varen. Varen må dog ikke tages i brug af kunden. Returretten gælder ikke varer, som er brugt.

Omkostninger til returnering skal kunden selv afholde. Kunden skal altid meddele Surf & Ski Odense om, at vedkommende ønsker at benytte sig af returretten.

Varereturneringer skal altid foretages:
- I den originale emballage (pakket godt ind) uden unødige påtegninger
- Vedlagt en kopi af kvitteringen

Når du returnerer varen til os, skal du huske at emballere den omhyggeligt. Vi anbefaler at anvende en emballage af samme slags, som den varen blev sendt til kunden i. Vi accepterer ikke returnering af varen, såfremt den returnerede vare ikke er korrekt emballeret.

Vi anbefaler, at alle aftaler om annullation af køb m.m. altid aftales skriftligt (f.eks. pr. e-post, brev eller fax). Ophævelser af køb eller rabatter m.m., der er sket telefonisk, kan være svære at efterkontrollere eller fastlægge på et senere tidspunkt.

Surf & Ski Odense tilbagebetaler senest fem hverdage efter modtagelse af returvarer. Tilbagebetaling sker til det betalingsmiddel der blev brugt ved bestilling, ved mindre andet er aftalt.

7. Garanti

Surf & Ski Odense yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Surf & Ski Odense indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering