Levering hos Surf & Ski Odense + Bike

Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Lagervarer leveres på 1-2 hverdage og du modtager mail med trackingoplysninger når GLS har modtaget pakken.

GLS logo  GLS pakkeshop

Returret

Der ydes 14 dages retur- og bytteret på alle varer, regnet fra leveringstidspunktet (inklusive weekender og helligdage, eksklusive selve afhentningsdagen). Returretten skal benyttes senest på den 14. dags efterfølgende hverdag, dvs. hvis den 14. dag eksempelvis er en lørdag, skal det anmeldes til Surf & Ski Odense senest om mandagen. Kunden skal altid anmelde returnering af en vare på forhånd til Surf & Ski Odense.

Returretten gælder kun varer, der er i samme stand, som da kunden modtog dem. I returperioden har kunden ret til at stifte bekendtskab med varer med samme grundighed, som denne havde haft mulighed for ved køb af varen i en butik. Kunden må også gerne åbne emballagen for at undersøge varen. Varen må dog ikke tages i brug af kunden. Returretten gælder ikke varer, som er brugt.

Omkostninger til returnering skal kunden selv afholde. Kunden skal altid meddele Surf & Ski Odense om, at vedkommende ønsker at benytte sig af returretten.

Varereturneringer skal altid foretages:
- I den originale emballage (pakket godt ind) uden unødige påtegninger
- Vedlagt en kopi af kvitteringen
- Returpakker skal sendes til vores adresse, vi afhenter ikke fra pakkeshops.
- Vælg en transportør der leverer i dagtimerne, eks. Post Nord eller GLS. Vi kan ikke modtage returpakker fra DAO og andre der leverer om natten.

Når du returnerer varen til os, skal du huske at emballere den omhyggeligt. Vi anbefaler at anvende en emballage af samme slags, som den varen blev sendt til kunden i. Vi accepterer ikke returnering af varen, såfremt den returnerede vare ikke er korrekt emballeret.

Vi anbefaler, at alle aftaler om annullation af køb m.m. altid aftales skriftligt (f.eks. pr. e-post, brev eller fax). Ophævelser af køb eller rabatter m.m., der er sket telefonisk, kan være svære at efterkontrollere eller fastlægge på et senere tidspunkt.

Surf & Ski Odense tilbagebetaler senest fem hverdage efter modtagelse af returvarer. Tilbagebetaling sker til det betalingsmiddel der blev brugt ved bestilling, ved mindre andet er aftalt.