7000

TAHE Borneo Sit-On-Top Kajak - 2 personers

Special Price 7.000,00 kr Regular Price 9.600,00 kr
BrandTahe

Den perfekte familie kajak - Sjov, stabil og hurtig
Kan bruges som enkelt eller som 2'er kajak
Geniale indbyggede transport hjul - Bærer op til 2 voksne og 1 barn

Størrelsesguide : Størrelsesguide
Uundværligt ekstra grej
Special Price 720,00 kr Regular Price 900,00 kr
TILFØJ
Special Price 400,00 kr Regular Price 500,00 kr
TILFØJ
As low as 240,00 kr
TILFØJ
Special Price 880,00 kr Regular Price 1.100,00 kr
TILFØJ
BESKRIVELSE

Tahe Borneo Sit On Top dobbelt kajak er en velsejlende 2’er kajak, der kan bære 2 voksne og 1 barn. Det lækre og stilrene design er inspireret af den legendariske Tobago dobbeltkajak, men Borneo har et mere sporty glid i vandet og med friske og innovative detaljer, så som de indbyggede transporthjul i bagenden og det optimerede midtersæde, som gør det lettere at sejle kajakken solo.

Sit-On-Top kajakkerne fra Tahe's Performance serie er skabt til det perfekt glid i vandet. De er længere og har en mere skærende bov, end Tahe's andre Sit-On-Top kajakker, hvilket giver dem mere fart og gør det nemmere at holde kursen. Performance kajakkerne har en fremragende kombination af stabilitet og fart, hvilket gør dem velegnet til dig der ønsker en hurtigere kajak, men også til begynderen der vil starte sikkert med havkajak. Samtidig har disse SOT kajakker god plads til udstyr, så man kan tage på længere ture.
Kajakken er udstyret med 3 ergonomiske sæder, hvoraf det midterste er forhøjet, så det giver en bedre stilling når kajakken sejles alene. Der er faste fodstøtter og ergonomisk formede sæder. Siddekomforten kan dog forbedres væsentligt, ved at montere et af de forskellige sæder der findes som ekstra udstyr.

Kajakken har bærehåndtag i begge ender, og i bagenden er det muligt at montere et sæt kraftige hjul, så kajakken også kan trækkes til stranden af bare en person. På bagenden er der stropper, så det er muligt at fastspænde udstyr og en stor madpakke til hele familien.

Borneo er en stabil og sjov kajak til den lille familie. Den er sikker at bruge, hurtig at få på vandet og den vil helt sikkert give masser af glæde til både voksne og børn.

Til Borneo kajakken fås der forskellige sæder og ryglæn og knæstropper som ekstra udstyr.

 • Længde: 410 cm.
 • Bredde: 84 cm.
 • Vægt: 34 kg.
 • Lasteevne: 250 kg.
 • Antal Personer: 2 voksen + 1 barn.
DETALJER
Specifikationer
SKU107054
EAN3590091068531
BrandTahe
MaterialePlast
LIDT OM BRANDET

Tahe er et anerkendt brand, der har specialiseret sig i at skabe avanceret og højkvalitets udstyr til friluftsentusiaster. Deres produktlinje omfatter alt fra kajakker og pagajer til surfboards. Tahe fokuserer på innovation, design og kvalitet, og deres udstyr er designet til at opfylde de høje krav fra erfarne og krævende brugere. Uanset om du er en erfaren eller blot søger en spændende oplevelse i det fri, kan du stole på Tahe for at levere de bedste produkter til at opfylde dine behov.

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE