4800

RTM KOA Plast SUP

Special Price 4.800,00 kr Regular Price 9.000,00 kr
BrandRTM

Smartere bliver det ikke til udlejning
Kan ikke ødelægges, kan låses fast om natten, passer til ALLE
Med skrid sikkert deck pad der heller ikke kan ødelægges

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Den mest holdbare og sikre SUP på verdensmarkedet. Genialt til alle institutioner og udlejninger, campingpladser for boardet her kan ikke gå i stykker. Det har tre håndtag så bruger brugeren og udlejeren kan løfte dem rundt. Den har håndtag i begge ender så den kan låses fast, og sidst men ikke mindst har den skridsikkert dæk i plast så brugerene ikke skvatter rundt.

Boardet er produceret i popyprolen og har opdrift nok til brugere op til 140 kilo. Der kan også være to børn på det. Boardet er så holdbart at mange af vores kunder har købt det til "SUP Rugby" hvor brugerne dunker boardsene ind i hinanden hele tiden!


DETALJER
Specifikationer
SKURTM KOA Plast SUP
BrandRTM
Specifikationer
 • LENGTH CM

  LENGTH FT

  WIDTH CM

  WIDTH FT

  35"

  WEIGHT KG

  WEIGHT LBS

  VOLUME LITRE

  VOLUME GAL

  MAX WEIGHT CAP. (KG)

LIDT OM BRANDET

RTM producerer et bredt udvalg af havkajakker, fiskekajakker og sit on top kajakker, i højeste kvalitet. Kajakkerne er designet med en unik teknologi, der sikrer optimal stabilitet og manøvredygtighed i vandet. Alle RTM-kajakker er fremstillet med højt kvalitetsmaterialer, der giver dem en lang levetid. Kajakkerne er lette at transportere og opbevare, hvilket gør dem til et perfekt valg for rejsende og entusiaster. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil RTM kajakker give dig en unik oplevelse på vandet.

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE

Herre & unisex størrelser - Redningsveste

Str.Vægt
XS/S (51N)40/70 kg
M/L (55N)60/90 kg
XL/XXL (60N)+ 80 kg