SPECIALIZED EL-CYKEL TIL 11.500kr. / SPAR 66% - BEGRÆNSET PARTI - KØB DEN HER

300

NP Surf Fixed 30'' Trapez Harness Line

300,00 kr

Genial line fra NeilPryde Linen er nemt justerbar under sejlads Solidt materiale med plastik på oversiden

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Low stretch rope med et robust gennemsigtigt rørbelægning.
Neoprenbeklædt justeringsspænde for at beskytte hænderne.
Afstivnet PE-plade for at forhindre uønsket udsving.
Justerbar længde med trækhåndtag for lettere funktion på begge sider af løkken. Ingen asymmetrisk løkke i den korteste længde.

DETALJER
Specifikationer
SKUGNPD1101-30-rød
BrandNeil Pryde
LIDT OM BRANDET

Neil Pryde er et anerkendt brand, der er kendt for at producere højkvalitets windsurfing og kitesurfing udstyr. Virksomheden blev grundlagt i 1970'erne af Neil Pryde, en windsurfer og sejler, og har siden da været en førende producent af udstyr til disse sportsgrene. Neil Pryde er kendt for at producere avancerede og innovative produkter, der er designet til at give sportsudøvere den bedst mulige performance.

Neil Pryde's produktlinje omfatter sejl, kites, brædder, liners og tilbehør til windsurfing og kitesurfing. Udstyret er designet til at matche forskellige niveauer af erfaring og krav til performance.

Neil Pryde laver Produkter, der lever op til og overgår forventningerne, og frem for alt sigter mod at lade alle have den bedste tid på vandet.

Alt i alt, er Neil Pryde et anerkendt brand, der leverer højkvalitets udstyr til windsurfing og kitesurfing til sportsudøvere med høje krav til performance og er et godt valg for dem, der søger avanceret udstyr.

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE

Hovedbeklædning - Unisex

 

Hofte trapez - Herre/Unisex

 

Hofte trapez - Dame