250

Leki XTA Base JR Langrendsstave - Junior

As low as 250,00 kr

Super fin kvalitets alu stav fra Leki
Lækkert grip

BrandLeki
BESKRIVELSE
Super fin kvalitets alu stav fra Leki. Lækkert grip.
De fleste stave af lavet af alu, glasfiber eller carbon. Jo mere carbon der er i staven, des stivere er den. Prisen vil også afspejle materialet. En alu stav er billigst, en carbon dyrest. Hvis du kun går efter fart skal du selvfølgelig have en carbon stav, hvis du går efter naturoplevelser og i et roligt tempo tager en flot rute skal du måske spare penge og gå efter en billigere alu stav.
Hvis du skal have en stav til touring, hytte til hytte ture og ture udenfor sporet i dybere sne: Vælg en stav der kan justeres i længden og har en stor trans.
DETALJER
Specifikationer
SKU65249041120
BrandLeki
LIDT OM BRANDET

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE