3900

GearLab Akiak Carbon grønlænderpagaj

As low as 3.900,00 kr.

GearLab Akiak Carbon grønlænderpagaj er en unik pagaj med et skulderløst design
hvor overgangen mellem pagajens blad og mellemstykket er glidende
GearLab laver deres pagajer med stor respekt for de traditionelle design og samtidig med et klart og tydeligt moderne præg

BrandGearLab
BESKRIVELSE

Pagajerne fra GearLab har alle udskiftelige pagajspidser. Det gør det muligt at skifte nedslidte og ødelagte spidser eller at give sin pagaj et mere personligt præg, ved at vælge spidser i en anden farve. Pagajerne leveres med flade spidser, som betragtes som værende de stærkeste, mens de runde spidser hviler bedre i håndfladerne når der leges med rul. De runde spidser købes som tilbehør.

Akiak pagajen har et unikt design, hvor overgangen fra mellemstykket til pagajens blade er glidende. Der er ikke den markante skulder, som på andre grønlænderpagajer, hvor det er tydeligt at se hvor hænderne placeres. Til gengæld giver den glidende overgang på Akiak pagajen god mulighed for at variere grebet om pagajen, både i bredden af grebet, og når pagajen forskydes ved styretag. For den rutinerede roer, vil det give mange muligheder for at variere sine rotag, især under vanskelige forhold.

Pagajerne har et bredere mellemstykke, som passer bedre til de mere moderne kajakker. Den særlige kombination af carbon og glasfiber der anvendes, sikre pagajer med en perfekt balance mellem stivhed og flexibillitet, hvilket giver pagajer med en præcis håndtering i vandet, et lækkert greb og en robust kraftoverførsel.

Pagajen er delbar, og med GearLab’s Diamond Joint samling, opnår roeren samme fornemmelse med pagajen, der er ved en udelt pagaj. Fjederen og lukkemekanismen er også lavet i carbon, så der er ikke noget der ruster.

 

DETALJER
Specifikationer
SKU GearLab Akiak Carbon grønlænderpagaj
Brand GearLab
Specifikationer

Materiale skaft: Carbon/Glasfiber.
Materiale blad: Carbon/Glasfiber.
Bladbredde: 8,4 cm.
Skivning: Uskivet.
Vægt: 820 gr./215 cm.
Længde: 215, 220 eller 225 cm.
Delbar, GearLab Diamond Joint.

LIDT OM BRANDET

Gearlap har specialiseret sig i at lave kajakudstyr og pagajer i den højeste kvalitet. Pagajerne er designet efter de traditionelle grønlandske pagajer, men er moderniseret ved brug af high-tech materialer til at passe den morderne kajakroer. Pagajerne har et bredere mellemstykke, som passer bedre til de mere moderne kajakker. Den særlige kombination af carbon og glasfiber der anvendes, sikre pagajer med en perfekt balance mellem stivhed og flexibillitet, hvilket giver pagajer med en præcis håndtering i vandet, et lækkert greb og en robust kraftoverførsel.
Pagajerne fra GearLab har alle udskiftelige pagajspidser. Det gør det muligt at skifte nedslidte og ødelagte spidser eller at give sin pagaj et mere personligt præg, ved at vælge spidser i en anden farve. Pagajerne leveres med flade spidser, som betragtes som værende de stærkeste, mens de runde spidser hviler bedre i håndfladerne når der leges med rul. De runde spidser købes som tilbehør.

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE