DANMARKS STØRSTE VINTERUDSALG STARTER OM:

1100

Galasport Spike Polo Pagaj

1.100,00 kr

Let fiber polopagaj til lav pris

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Galasport Spike polopagaj til lav pris med lav vægt. Bladene er lavet i glasfiber med kevlar forstærkninger. Skaftet er aluminium. Blad længde er 43 cm, bredde 20,5 cm, areal 622 cm2. Vægt ca. 1.100 gram mod ca. 1.400 gram for plast/alu pagajerne. Bladet er asymmetrisk og har en facon, som gør boldhåndtering lettere. Bagsiden af bladet er også udformet til at give bedst mulig boldkontrol. I forhold til de lidt billigere plast/alu polopagajer, så er Spike polopagajen betydelig lettere. Da vægtbesparelsen ligger i bladene, så giver det en stærkt forbedret svingvægt. Bladene skal bremses og accellereres i hvert eneste rotag, så bladenes vægt er meget vigtigere end skaftets vægt. Du får her en virkelig god polopagaj til prisen. Denne pagaj anbefales til begyndere og "hygge-spillere". Er du elite-spiller, så bør du vælge en pagaj i carbon/kevlar som er både stærkere og lettere. (Prisen er for hele pagajen med 2 blade og skaft) Vi lagerfører pagajen i 198 cm med 60 grader skivning som standard.

DETALJER
Specifikationer
SKUGalasport Spike Polo Pagaj
BrandGalasport
LIDT OM BRANDET

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE