370

Falke W SK4 Advanced Wool

As low as 370,00 kr

Skistrømper fra Falke er den bedste løsning på kolde fødder på skiferien
Komfort, behagelige og super bløde
Skræddersyet til benet uden irriterende syninger

BrandFalke
BESKRIVELSE

Falke SK4 skisokker er for løberen der vil have tæt kontakt med støvlen. Dette er vores bedste skisok til ALLE skiløbere og snowboardere der vil have fuld kontakt til støvle og dermed fuld kontrol til skiene eller snowboardet. Denne skisokke er lavet af 75% Merino uld, hvilket er et af de lækreste materialer på markedet, så du vil nyde hvert et sekund i sokkerne. Anatomisk tilpassede polstrede zoner der gør sokken virkelig komfortabel.

DETALJER
Specifikationer
SKU16578/3010o
BrandFalke
LIDT OM BRANDET

Falke er verdenskendte for deres helt unikke skisokker, som de har produceret siden 1895. Falke har sørget for du aldrig kommer til at fryse dine fødder, når du skal på skiferie. Falke producerer skisokker i højeste kvalitet og i flere forskellige materialer. Så når du skal ud og købe nye skisokker, så er Falke det eneste rigtige valg.

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE

Strømper - Herre

 

Strømper - Dame

 

Strømper - Junior