3200

Epic Small Mid Wing Full Carbon 3K LL Pagaj - 735cm2

As low as 3.200,00 kr. Regular Price 3.700,00 kr.

Den prisvindende Epic small Mid Wing-pagaj
Kan bruges til næsten alle former for kajakroning
Vægt KUN 650g !

BrandEpic
BESKRIVELSE

Small Mid Wing er en lidt mindre udgave af den prisvindende Epic mid Wing-pagaj. Det bedste valg for motions roer, for dig der elsker surfski og i stigende grad også til tur kajakroere, der ønsker at maksimere deres performance. Stabil og kraftfuld, Epic Wing får dig til at padle længere og hurtigere.

Bladet er 15,9 x 49,9 cm, areal 735 cm2. Length-Lock skaft kan justeres trinløst i skivningen og 10 cm i længden. 100% kulfiber m/sorte blade, vægt ca. 650 gram.

Hvilken en længde pagaj skal jeg vælge?

At finde den bedste pagajlængde er ofte et spørgsmål om erfaring og "trial by error" - man må prøve sig frem. Samtidig vil den optimale pagajlængde ændre sig, i takt med at ens teknik bliver bedre, og man bevæger sig ud i forskellige forhold.
Det er ikke ualmindeligt, at man har forskellige pagajer i forskellige længder, afhængig af hvad de skal bruges til.
Man kan evt. bruge tommelfingerreglen der siger: (252 + din højde) / 2 = den længde pagaj du skal bruge.
Her er vores mere overskuelige vejledende forslag til pagajlængder udfra højden af roeren.

Roer med lav rostil:

Højde 150-165cm = Længde 205cm

Højde 160-175cm = Længde 210cm

Højde 170-185cm = Længde 215cm

Højde 180-190cm = Længde 220cm

Højde over 185cm = Længde 225cm

Roer med høj rostil:

Højde 150-170cm = Længde 205cm

Højde 165-185cm = Længde 210cm

Højde 175-195cm = Længde 215cm

Højde over 190cm = Længde 220cm

 

Hvorfor er pagaj så vigtig?

Uanset hvor hurtigt en kajak er designet til at sejle, kommer den ingen steder uden en pagaj. Pagajer er de redskaber, vi bruger til at trække båden fremad, vores sande forbindelse til vandet. Som nybegynder fokuserer man ofte på selve kajakken, men det tager ikke lang tid for passionerede padlere at fokusere mere og mere på deres pagajvalg.

Ligesom kajakker kan pagajer være et meget personligt valg med hensyn til pasform og komfort. Det, der fungerer godt for én padler, passer måske ikke til hans eller hendes padlepartner. Pagajens vægt, flex, længde, skaftets diameter og form, padlerens kropsbygning, vandforholdene, bladets længde, bredde, twist - det er blot nogle af de parametre, der kan påvirke padleturen. At finde det rigtige match kan i høj grad påvirke en padlers hastighed, stabilitet og generelle præstation.

Epic-pagajer er baseret på komfort og funktioner, der forbedrer ydeevnen i den virkelige verden. Alle Epic-pagajer er designet i USA af Epic-grundlæggeren og den verdenskendte sprintkajakroer Greg Barton. Greg deltog i tre olympiske sommerlege, hvor han vandt fire olympiske medaljer. Han har også vundet løb i surfski, outriggerkano og maraton. Hans designfilosofi er, at alle Epic-kunder skal nyde godt af fremragende, præstationsdrevne designs, der gør det muligt for dem at padle efter bedste evne. Som Greg fortæller, er Epic-Wingpagajen beregnet til at være ergonomisk, stabil og effektiv - en pagaj rettet mod surfski og almindelige motions rorere, med stigende popularitet blandt rekreative surfski- og turkajakroere.

DETALJER
Specifikationer
SKU Epic-Small-Mid-Wing-Full-Carbon-3K-LL-Pagaj
Brand Epic
Specifikationer
 • Blade Width: 6.3" (15.9 cm)
 • Blade Length: 19.6" (49.9 cm)
 • Surface Area: 114 sq. inches (735 cm2)

100% Carbon

 • 23 oz (652g)
 • Carbon fiber blade, Black oval shaft
 • Fully adjustable length & feather
LIDT OM BRANDET

Epic er et brand, der specialiserer sig i produktionen af kajakker og pagajer til konkurrence og til hverdagsbrug. Deres kajakker er kendt for deres høje kvalitet, præcision og hurtige hastigheder, og deres pagajer er designet med fokus på effektivitet og kraftfuldt træk. Epic har vundet flere priser for deres produkter og er anerkendt som et førende brand i kajak- og pagajverdenen. Deres produkter er populære blandt konkurrence padlere på verdensplan.

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE