SPECIALIZED EL-CYKEL TIL 11.500kr. / SPAR 66% - BEGRÆNSET PARTI - KØB DEN HER

2900

Duotone / North Sails Power XT 2.0 SLS 36cm Carbon Masteforlænger - RDM

2.900,00 kr
BrandDuotone

Duotone Power XT 2.0 SLS 36cm Carbon Masteforlænger - RDM

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

En inspirerende revolution – Power.XT 2.0 kan meget mere og gøre det bedre end den tidligere model. Og som Power.XT 2.0 AERO RDM 34 er det også den mest lette forlænger nogensinde!
Ud over den grundlæggende idé har Power.XT 2.0 næsten intet til fælles med den tidligere model mere. Fra den ekstremt solide forlænger plus håndtag til den forenklede udløsermekanisme, de stærke Lyros® Dyneema nedhalingsliner – alt er blevet radikalt opgraderet.
Power.XT har i mange år været benchmark, når det kommer til udvidelser med trimmeværktøj. Dem, der bruger det, vil aldrig undvære det igen. Takket være det integrerede håndtag overvinder den selv de stærkeste nedhalingskræfter, hvilket muliggør perfekt gentrimning eller finjustering, selv når du er på vandet. Selv børn vil kunne klare den ekstreme spænding fra moderne slalomsejl, hver profil kan justeres til millimeterpræcision på få sekunder. Det 15 cm lange håndtag og forholdet 1:60 muliggør trimning uden nogen mærkbar indsats.

DETALJER
Specifikationer
SKUDuotone Power XT 2.0 SLS 36cm
BrandDuotone
LIDT OM BRANDET

Duotone er et velrenommeret brand inden for windsurfing og kitesurfingbranchen. De er kendt for at producere højkvalitetsudstyr, der er designet til at give en fantastisk oplevelse for entusiaster af disse sportsgrene. Deres produktlinje inkluderer kiteboards, sejl, bars, lines, harnesses, og meget mere. Brandet har et stærkt fokus på innovation og brugen af ​​avancerede teknologier for at levere de bedste produkter.

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE