SPECIALIZED EL-CYKEL TIL 11.500kr. / SPAR 66% - BEGRÆNSET PARTI - KØB DEN HER

1300

Dryrobe Advance Long Sleeve Poncho Jakke

As low as 1.300,00 kr

Holder dig tør og varm
Vind og vandtæt, varm og lækker indvendig fleece
Alle udendørs aktiviteter er #dryrobeterritory

BrandDryrobe
BESKRIVELSE

Dryrobe Advance Long Sleeve Jakke
Dryrobe Advance long sleeve er designet til at lade dig blive aktiv udendørs uanset vejret. Dryrobe giver dig mulighed for lækker komfort mens det beskytter dig mod vejret og du kan forblive varm i ethvert klima! Designet med langærmet giver dig en ekstra varme. Om du er vinterbader, SUP'er, surfer, eller forældre, som står på sidelinjen til børnesnes fodboldkamp, så er en Dryrobe et must have.

En ting kan vi love dig, du kommer til at bruge din Dryrobe mere end du regner med - vi taler af erfaring.

Features:

 • Plads til at klæde om så du ikke skal stå i kulden
 • Vand- og vindtæt
 • Super varm syntestisk uld
 • Velcro lukning ved håndled
 • Invendig lomme - Ideel til telfonen
 • Flecce lommer til at holde dine hænder varme.
 • YKK 2-vejs lynlåse som du kan benytte både inde og udefra.

Størresle og pasform:

Bemærk Dryrobe er ikke normal pasform, den er designet til at være stor og løs nok til at du kan f.eks. trække armene inden for og skifte tøj. Samtidig er den også stor nok til at have over det meste som det varme yderste lag.


Køn: Unisex


Teknisk: Synthetic Lambswool lining, 2-way reversible YKK zip, et helt vandtæt og vindtæt yderskal stof!


DETALJER
Specifikationer
SKUDryrobeAdvanceLongSleevePonchoJakke-Black-grey
BrandDryrobe
LIDT OM BRANDET

Dryrobe er et britisk mærke, der har specialiseret sig i produktion af innovative, varme og vandtætte ponchoer til forskellige former for vandsport og udendørs aktiviteter. Virksomheden blev grundlagt i 2010 af en surfer, som ønskede at skabe en poncho, der kunne holde ham varm og tør, før og efter en surf session.

Dryrobes produkter er designet til at beskytte brugeren mod vind, vand og kulde, samtidig med at de giver fuld bevægelsesfrihed og komfort. Deres ponchoer er velegnede til en række forskellige aktiviteter, såsom surfing, kitesurfing, svømning, dykning, triatlon og meget mere.

En af de unikke funktioner ved Dryrobe er den patenterede, 2-vejs lynlås, der gør det let at tage ponchoen af og på, selv når man har våde eller kolde hænder. Derudover har Dryrobe også udviklet en række andre funktioner, som for eksempel en stor hætte og lommer, der er designet til at give ekstra varme og opbevaringsplads.

Dryrobe er også engageret i bæredygtighed og miljøvenlighed. Virksomheden bruger genanvendelige materialer og arbejder for at reducere deres CO2-aftryk. De støtter også initiativer, der arbejder for at beskytte og bevare miljøet og vandmiljøet.

Samlet set er Dryrobe et anerkendt og respekteret mærke inden for vandsports- og udendørsaktivitetsindustrien. Deres fokus på innovation, kvalitet, komfort og bæredygtighed har gjort dem til en af de mest populære og foretrukne producenter af varme og vandtætte ponchoer på markedet.

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE