Core Wingfoil Vert - Komplet foil

20.300,00 kr

Core Wingfoil Vert - Komplet foil

Customize: Core Wingfoil Vert - Komplet foil
Core Wingfoil Vert Stabilizer   + 2.200,00 kr
Core Wingfoil Fuselage Spectrum & Vert   + 2.400,00 kr

* Påkrævede felter

Din tilpasning

  20.300,00 kr

  På lager

  BESKRIVELSE

  The Vert foil system takes your session to a new level. With a complete overhaul of five crucial components, we've meticulously engineered a setup that's perfectly coordinated to enhance your experience. Symbolic on top of everything is the new carbon mast. The special design allows not only a thinner profile, but also a taper in depth. Less resistance – more speed!

  We’ve introduced three new high-aspect front wings to ensure maximum glide even in the smallest waves and absolute top speed during take-off. The new 220 stabilizer perfectly complements the front wings, resulting in an entire system with a playfully agile character, thanks to its flatter profile.

  DETALJER
  Specifikationer
  SKUCore Wingfoil Vert - Komplet foil
  BrandCore Kites
  LIDT OM BRANDET

  Over 20 år har Core Kites opnået et ry for at levere de højeste standarder for kvalitet og ydeevne i vandsportsprodukter. Deres produktlinje omfatter kites, borde, trapeze og tilbehør. Core er kendt for at levere høj kvalitet og innovative produkter, der er designet til at give enestående performance og holdbarhed. Deres dedikation til forskning og udvikling sikrer, at deres produkter er i stand til at imødekomme krav fra professionelle og amatører. En række eksklusive materialer og detaljerede produktionsprocesser sikrer en særlig køreoplevelse, der kun er forbeholdt CORE-ryttere.

  OM SURF & SKI ODENSE

  Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

  Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
  Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
  Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

  Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

  Butik

  Åbningstider

   • Mandag-fredag
    kl. 10 - 17.30
   • Lørdag
    kl. 10 - 14
  LEVERING

  Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

   

  GLS

  STØRRELSESGUIDE