15800

Core Roamer Wingfoil board

As low as 15.800,00 kr

CORE wingfoil board, Freefoil, Surf

BESKRIVELSE

Born to fly
Roamer wingboard-linjen er designet til at imødekomme alle udfordringerne ved moderne wingfoiling med dets øjeblikkelige fremadgående drev og stabile fornemmelse. Sporty og reaktionsstærk, men samtidig minimerer den kompleksiteten i startfasen ved at lære at wingfoile, den omhyggeligt afstemte form sikrer den nemmeste håndtering uanset vejret eller vandoverfladen.

Selv den mindste 55L Roamer giver en ægte følelse af stabilitet ved lav hastighed, hvilket betyder, at vandstarter aldrig har været nemmere. Længde og bredde er perfekt afbalanceret for at sikre, at hver Roamer board hurtigt opfanger fart, mens den altid giver fremragende stabilitet.

DETALJER
Specifikationer
SKUBOWBROAMER
BrandCore Kites
Specifikationer

Sizes:
Liter - Længde - Bredde - Tykkelse:

55L - 4`7“ - 22,4“ - 3,7“
70l - 4`11“- 24,0“ - 4,1“
90l - 5´5“- 26,5“ - 4,6“
110l - 5`9“ - 27,4“ - 4,8“
130l - 6`1“ - 29,4“ - 5,2"

LIDT OM BRANDET

Over 20 år har Core Kites opnået et ry for at levere de højeste standarder for kvalitet og ydeevne i vandsportsprodukter. Deres produktlinje omfatter kites, borde, trapeze og tilbehør. Core er kendt for at levere høj kvalitet og innovative produkter, der er designet til at give enestående performance og holdbarhed. Deres dedikation til forskning og udvikling sikrer, at deres produkter er i stand til at imødekomme krav fra professionelle og amatører. En række eksklusive materialer og detaljerede produktionsprocesser sikrer en særlig køreoplevelse, der kun er forbeholdt CORE-ryttere.

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE