11000

C4 Waterman Classic X 10'6 Allround SUP

Special Price 11.000,00 kr Regular Price 12.000,00 kr

Genial SUP til både fladt vand og i bølger
Produceret med letvægts sandwich teknologi - KUN 13kg
Boardet er super stabilt og har et fantastisk glid i vandet

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Perfekt designet allround board. Masser af volumen og god bredde, der giver god stabilitet. Designet er baseret på C4's genial C4PolyTec. Boardet leveres med finne, og et behageligt dæk pad, der beskytter og samtidig giver et fantastisk grib.
Boardet er blandt de letteste, stiveste og mest holdbare på markedet, klar til at give de ultimative oplevelser på vandet.

Dette er "X" modellen, hvilket betyder du her får en tykkere og bredere version af den legendariske Classic, hvilket giver mere stabilitet til større padlere. Hvis du leder efter en SUP, der vil fungere under alle forhold, så er det Classic X du skal have!

Teknologien bag boardet er den mest velegnede til SUP boards, boardet er let, det er stift og kan holde til at blive brugt. Den avancerede produktions metode gør det muligt at coate boardet med et tyndt plast lag, der tager imod slag. Produktionen giver et LETTERE og STIVERE og mere HOLDBART board end nogen anden teknologi. Den lave vægt og et genialt bærehåndtag, giver selv små surfere muligheden for selv at bære boardet og komme på vandet. Den lette vægt og stive konstruktion gør oplevelsen på vandet ufolignelige.

Specifikationer:

 • Længde - 10'6'' / 326cm
 • Bredde - 32'' / 82cm
 • Tykkelse - 11,4cm
 • Vægt - 29lbs / 14.0kg
 • Volume - 220 liter
 • Max ridervægt 100kg
DETALJER
Specifikationer
SKUC4 Waterman Classic X 10'6 Allround SUP
BrandC4 Waterman
LIDT OM BRANDET

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE