5200

Aztron soleil + Nautix X-move rig - komplet oppustelig windsurfer

Special Price 5.200,00 kr Regular Price 10.500,00 kr
BrandTahe

Super fed oppsutelig windersurfer fra Aztron + Nautix rig
Begynderere og surferen med intentioner om at få det her lært i en fart
Med 2 finner klarer du let at sejle op i vinden
Komplet sæt klar til windsurf og eller sup ture!

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Pakkens sammensætning: Her får du et stort oppusteligt sup board fra Aztron som du kan bruge som almindelig touring sup. Endda med 2 kamre hvor kvalitet langt overstiger ethvert billigt supermarkeds sup board. Boardet kommer med 2 finner og mast insert som giver dig mulighed for at lære at windsurfe uden at skulle slæbe på et stort windsurf board. Med dette board og denne rig handler det om at hygge sig og få lært basics i windsurf. Vælg en mindre rig og glæd dine børn med den fedeste og letteste introduktion til windsurf verdenen. Eller nap en 4.5m2 rig og du vil opdage at denne stive sup med to kamre rent faktisk fungerer upåklageligt som windsurf board.

Indeholder: Board med alt tilbehør, sejl, mast, mastefod, bom, snore, finne/sværd = klar til brug!

Boardet: Stabil allround Touring SUP med dobbelt chamber teknologi der forøger sikkerheden på vandet. Multi SUP Board udrustet med mastefods hul, til en windsurfrig og med beslag til et kajaksæde. Et ægte allround board. Egner sig til sejlere op til 110kg og har en maksimal belastning på op til 150kg.

Aztron revolutionerer sikkerheden i SUPs med deres oppustelige "dobbelt-kammer konsturktion", boardet består af 2 selvstændige kamre, der pustes op hver for sig. Det betyder at hvis uheldet er ude og boardet punkterer, er der stadig 50% af opdriften i funktion i det andet kammer. Man kan altid redde sig i land.
Dobbelt konstruktionen betyder også at boardet bliver væsentligt stivere, og dermed væsentligt bedre performende og hurtigere.


Riggen: Komplet rig inkl alt du skal bruge.

Sejlet er forstærket og klar til masser af styrt som begyndere vil tage! Let anvendelig rig der ikke vejer for meget og virker både til de små og mellemstore begyndere og klubber. Dette er måske verdens mest solgte junior/begynder rig - overalt i verden bruges den af glade upcoming surfere privat og i klub regi.

Leveres komplet i en bære taske.

Valg af rig størrelse
Vælg rig efter vægt så længe du er begynder.
1.5m2: til begyndere 20-25kg
2.5m2: til begyndere 25-35kg
3.5m2: til begyndere 35-55kg
4.5m2: til begyndere 60-70kg

DETALJER
Specifikationer
SKUAztron soleil + Nautix X-move rig
BrandTahe
Specifikationer

Rig = Mastebase, mastefod, snore, mast, bom, ophal og sejl
Board = Taske, pumpe, paddel, finner, rep sæt - klar til sup eller windsurf brug!

LIDT OM BRANDET

Tahe er et anerkendt brand, der har specialiseret sig i at skabe avanceret og højkvalitets udstyr til friluftsentusiaster. Deres produktlinje omfatter alt fra kajakker og pagajer til surfboards. Tahe fokuserer på innovation, design og kvalitet, og deres udstyr er designet til at opfylde de høje krav fra erfarne og krævende brugere. Uanset om du er en erfaren eller blot søger en spændende oplevelse i det fri, kan du stole på Tahe for at levere de bedste produkter til at opfylde dine behov.

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE