1125

Aztron Phase Bamboo Carbon Vario Delbar 185-225cm SUP Paddle

Special Price 1.125,00 kr. Regular Price 2.700,00 kr.

Let og effektiv SUP paddle med 70% Carbon
Justerbar fra 185-225cm, så den kan indstilles til alle SUP'ere
Lækker kvalitet og unikt design!

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Seriøs sup paddel med ekstrem value for money. 
Har du først prøvet en carbon sup paddel vil du aldrig gå tilbage til alu. Den er stiv, varm at holde ved og virkelig let. 
Let og effektiv SUP paddle med Carbon skaft og bamboo/carbon blad. Monteret med t-bar håndtag, der giver en mere effektivt og ubesværet bevægelse. Effektiv og let paddle til mere ambitiøse SUP'ere. Har får du en langt langt bedre kraftoverførsel end du gør med standard padler til SUP. Desuden er padlen altid varm at holde på modsat de kolde alu padler. 

 • Variabel fra 185-225cm
 • Vægt - 683gram
 • Blad str. - 800cm2
 • Blad materiale - Bamboo / Carbon
 • Skaft materiale - 70% carbon / 30% fiberglass
DETALJER
Specifikationer
SKU AC-p253-ny
EAN 6971559586960
Brand Aztron Sport
Vælg størrelse One size
Specifikationer
 • Variabel fra 185-225cm
 • Vægt - 683gram
 • Blad str. - 800cm2
 • Blad materiale - Bamboo / Carbon
 • Skaft materiale - 70% carbon / 30% fiberglass
LIDT OM BRANDET

Aztron er et fremtrædende mærke inden for vandsportsbranchen, der specialiserer sig i at fremstille kvalitetsudstyr til en række vandsportsaktiviteter. Mærket er kendt for deres kombination af performance, design og holdbarhed, og deres udvalg inkluderer alt fra stand-up paddleboards til kajakker, windsurfere, wing surf og meget mere.

Deres produkter er lavet af højkvalitetsmaterialer og er designet til at modstå de barske forhold i vandet, samtidig med at de er lette at transportere og opbevare. Aztron har et stort udvalg af forskellige modeller, der passer til både begyndere og erfarne vandsportsudøvere.

Aztron er også kendt for deres unikke design og teknologi, der gør deres produkter nemme at styre og manøvrere, samtidig med at de er robuste og stabile nok til at modstå de barske forhold i vandet. Mærket har også et stort udvalg af tilbehør, herunder paddler, pump, transporttasker og meget mere.

Vælg Aztron for at få kvalitetsudstyr, der passer til dit niveau og præferencer, og for at få en vandsportsoplevelse, der er både sjov og sikker. Aztron er en pålidelig og erfaren partner, når det kommer til at udstyre dig til din vandsportsaktivitet.

Så hvis du er på udkig efter et vandsportsmærke, der leverer høj kvalitet og holdbarhed, samtidig med at det er designet til at gøre din vandsportoplevelse sjov og sikker, så skal du overveje Aztron.

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE

Våddragt/Beklædning - Dame

Våddragt/Beklædning - Herre