11960

Aztron Falcon 5'10 Carbon Board + Core Spectrum 1550cm2 Foil

Special Price 11.960,00 kr Regular Price 23.450,00 kr

Verdens bedste setup til wing foil og foil bag båd
Det føles som om fremtiden pludselig er landet
Svæv lydløst

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Surf med foil under boardet. Det føles som om fremtiden pludselig er landet. Som om alt andet er ligegyldigt og ikke sjovt længere. Om det er foil under windsurf boardet, wing foil, kite boardet, eller under en sup - så er foil den vildeste fornemmelse og du kan snart ikke undgå den længere. Du skal prøve det!
Vi har testet verdens måske bedste bud på et setup til wingfoil - selvfølgelig fra tyske Core! Setuppet fungerer 110% til wingfoil og hvis du vil lære det i en fart, så snyd læringskurven og start op bag en båd. Der skal ikke meget fart til og heller ikke mange hestekræfter - alt over 5 hestekræfter virker! Det er svært og udfordrende i starten, men når du får det til at virke, sætter du vandski og wakeboard til salg og bliver ved med at udvikle evnerne på foil boardet.

At svæve lydløst bag båden og surfe på bådens bølge, er en helt genial følelse som du SKAL prøve. Det kræver som alt andet, en ægte stiv foil - altså carbon foil og alu maste i en ordentlig kvalitet. Det kræver timer, men når det har lært det, så kan du folie bag båd, og sikkert også med en wing over hovedet.

Boardet

Aztron Falcon 5'10 hybrid foil board er produceret i en Wood Sandwich konstruktion forstærket med carbon. Boardet er designet til al form for foil og kan bruges både som en SUP, et surfboard og til Wing foil surfing. Fremtiden er her og med det her board er du mere end godt igang! Kort, men bredt design, gør at boardet leverer en fantastisk performance.
Aztron foil boardet bliver leveret med surf twin track montering. Et robust monterings system der efterhånden er standard hos de ledende foil board brands
Boardet har desuden en center finne montering, til brug som SUP eller Surfboard

 • Længde 5'10 / 178cm
 • Bredde 30'' / 76,2cm
 • Tykkelse 4.3'' / 10,9cm
 • Vægt 7,4kg
 • Volumen 110l

Foilen

The Spectrum gives the gift of perfect lift with balance and control, helping you explore the terrain and your abilities every session. Whether you want to ride in chop, waves or flat water, the predictable behavior, even in the most difficult conditions or turbulent sections, ensures you'll be soaring the playground further, faster and for longer.

Each Spectrum front wing has a medium aspect-ratio for the ideal balance of performance and control , resulting in beautifully fluid feeling. Winglets minimize drag while the painstakingly designed profiles throughout allow a sublimely quiet ride quality.

As you progress and further power up your performance with more demanding maneuvers, the stabilizer inspires confidence in its secure feeling.

Blending valuable strength, stiffness and keeping weight to a minimum, the mast and fuselage have an impressive lightweight aluminium construction. Constructed with a multi-layer carbon laminate, the front and rear wings are not only light weight but also extremely durable.

Paired with the CORE Roamer, you can find your perfect set-up between the flowing performance differences of each Spectrum front wing.

DETALJER
Specifikationer
SKUAztron Falcon 5'10 Carbon Board + Core Spectrum 1550cm2 Foil
BrandCore Kites
LIDT OM BRANDET

Over 20 år har Core Kites opnået et ry for at levere de højeste standarder for kvalitet og ydeevne i vandsportsprodukter. Deres produktlinje omfatter kites, borde, trapeze og tilbehør. Core er kendt for at levere høj kvalitet og innovative produkter, der er designet til at give enestående performance og holdbarhed. Deres dedikation til forskning og udvikling sikrer, at deres produkter er i stand til at imødekomme krav fra professionelle og amatører. En række eksklusive materialer og detaljerede produktionsprocesser sikrer en særlig køreoplevelse, der kun er forbeholdt CORE-ryttere.

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE