299

Aquatone Vision Delbar Junior Alu Vario 130-165cm SUP Paddle

Special Price 299,00 kr Regular Price 400,00 kr
Let og effektiv Junior aluminium SUP paddle
Tre-delt paddle med aluminuum skaft og glasfiber forstærket polypropolen blad
Variabel 130-175cm
Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Let og effektiv junior SUP paddle med aluminium skaft og polycarbonat blad. Monteret med t-bar håndtag, der giver en mere effektivt bevægelse. Delbar så den kan være i tasken og variabel 130-175cm.

Kun 643 gram.


UNIQUE BLADE SHAPE & DESIGN

 • A DEDICATED YOUTH PADDLE WITH NARROWER OUTLINE AND SMALLER BLADE SURFACE. UNIQUE “WAVE” INTEGRATED PATTERN IS APPLIED ON THE NYLON BLADE.

3-SECTION ASSEMBLY

 • FEATURING 3-SECTION ADJUSTABLE DESIGN THAT IS EASY TO SET UP AND CARRY.

SHAFT AND HANDLE

 • BUILT WITH 1.0MM THICK HIGH QUALITY ALUMINUM ALLOY SHAFT, THE VISION PADDLE OFFERS GOOD GLIDE AND DURABILITY. THE NYLON T-TPYE HANDLE IS ADAPTED TO YOUTH RIDER WITH SMALLER YET SOLID GRIP.
DETALJER
Specifikationer
SKUTC-P050-1
EAN6954521627670
BrandAqua Marina
Vælg størrelseOne size
Specifikationer

LENGTH - 130-175 cm / 51-69"

BLADE - Reinforced Nylon

SHAFT - Aluminum

WEIGHT - 643 g / 1.4 lbs

LIDT OM BRANDET

Aqua Marina er et anerkendt mærke inden for vandsportsbranchen, der specialiserer sig i at fremstille kvalitetsudstyr til stand up paddleboarding (SUP). Mærket har et stort udvalg af SUPs, der passer til både begyndere og erfarne paddlers, og er kendt for deres kombination af styrke, stabilitet og komfort. Deres SUPs er lavet af højkvalitetsmaterialer og er designet til at modstå de barske forhold i vandet, samtidig med at de er lette at transportere og opbevare. Mærket har et stort udvalg af forskellige modeller, herunder all-around både, touring både, racing både og specielle både til yoga og fitness. Aqua Marina SUPs er også kendt for deres unikke design, der gør dem nemme at styre og manøvrere, samtidig med at de er stærke og stabile nok til at modstå de barske forhold i vandet. Mærket har også et stort udvalg af tilbehør, herunder paddler, pump, transporttasker og meget mere. Alt i alt er Aqua Marina et fremragende valg for dem, der søger kvalitetsudstyr til stand up paddleboarding, og som ønsker at nyde deres tid på vandet i komfort og sikkerhed.

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE