Salomon QST Pro 100

SPAR 27 %
TILBUD
Salomon QST Pro 100
2199

2.199,00 DKK

2.999,00 DKK

SKU: Salomon QST Pro 100

Lagerstatus: På lager

Salomon - "Life is full of joy and opportunities, we are in a constant innovative progress"
Altid de bedste produkter til alle, både professionelle atleter og til forbrugerne verden over.
Enkle produkter med fokus på stor kvalitet af materialerne.


 

Loading...

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Salomon QST PRO 100
Er du på udkig efter den samme model som QST Pro 120, men ikke helt har den erfaring den kræver.
Så har Salomon svaret her, den nye QST Pro 100, kommer med de samme kvaliteter og features som 120'eren. Den er mellem i bredden og har en lidt lavere flex, hvilket gør at den er mere alsidig og appellerer til en større målgruppe af skiløbere. Denne lette støvle er nem at styre på pisten og er mere medgørlig overfor fejl fra løberen.

Salomon har udviklet et nyt walk koncept på deres OST Pro modeller, der giver super komfort på alle måder, om det er på pisten eller til afterski.

Custom Shell HD er Salomons koncept, der giver dig de bedste muligheder for super fit og god pasform på fødderne, alt dette på kun 10 min.

Pasningsgaranti*
Vi er helt sikre på at finde den rigtige skistøvle til dig. Det vil vi gerne give dig en garanti for. Vi giver dig pasningsgaranti på skistøvler. Hvis du lytter til vores råd, garanterer vi at du får en støvle, der passer. Skulle der mod forventning opstå problemer, så kan du altid komme ind efter skiferien og få støvlen justeret. Kan vi ikke afhjælpe dine problemer, bytter vi støvlen til en anden. På den nye støvle modregner vi 80% af købsprisen på den gamle. 

Pasningsgarantien er en ekstra ordinær garanti du får ved Surf & ski Odense, Garantien gælder 12 måneder fra købsdatoen. Garantien kan kun bruges i Surf & ski Odense, det er ikke muligt at få pengene tilbage på garantien når støvlen er brugt. 

Gratis fitting i Surf & Ski Odense + bike
Lige meget om du køber støvlen på vores hjemmeside www.surf-ski.dk eller i butikken er der altid gratis fitting af din skistøvler. Vores fitting består af at måle foden, vurdere behov for special såler, vurdere knyster og gøre ekstra plads til dem mm. I butikken står der special uddannet personale klar til dig der har alle de maskiner og ovne, redskaber til at få din skistøvle til at sidde perfekt. Og bare rolig. Alle de ansatte i butikken ved præcist alt om hvor vigtigt det er med det helt rigtige fit i den helt rigtige skistøvle. Fitting af skistøvler tager normalt en halv times tid. 

I butikken har vi ovne til opvarmning af alle mærkers skistøvler, blokkemaskiner, Sidas Pro station til skumstøvler, Sidas Pro stationer til såler.Køn: Herre


Vægt: 1600g


Flex: 100


Bredde: 100 MM


 

 

Fragt og levering

Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Lagervarer leveres på 1-2 hverdage og du modtager mail med trackingoplysninger når GLS har modtaget pakken.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surf & Ski Odense +Bike

Surf & Ski Odense +Bike
Surf og Ski Odense ApS
Rugårdsvej 21
DK-5000 Odense C

Telefon: +45 66 11 33 09
E-mail: info@surf-ski.dk

CVR: 27198759

Kig forbi!
I vores nye speciel butik på 700 m2 har vi et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykel udstyr - så kig forbi!

Åbningstider:
Mandag-torsdag: kl. 10 - 17.30
Fredag: kl. 10 - 18
Lørdag: kl. 10 - 14

Guide til valg af skistøvler

Surf & Ski Odense fodmåler til skistøvler

Guide til valg af skistøvler

Det aller aller vigtigste skiudstyr er dine skistøvler. En ferie eller sæson i dårlige eller forkerte skistøvler ødelæggger alt og kan give varige skader på tæer og fødder. Vær fuldstændig ligeglad med farver, model navne og brands. Når vi vælger skistøvler til dig er der kun en ting der tæller - at støvlen passer til din vægt, dit niveau og dine fødder. Vi har lavet denne guide til dig der ønsker at vide mere om hvilke skistøvler der findes på markedet og hvilke der passer dig. 
Vi har alle de maskiner, fittingstationer, special uddannet personale mm der skal til i en seriøs skistøvle butik for at finde den støvle der passer dig og kun dig. 
 
Her er nogle af de faktorer du bør vide før der vælges en skistøvle

Er du ny på ski?
Hvis du er begynder, forsigtig, og elsker brede piste boulevarder. Hvis du elsker at være på ikke sorte pister og elsker komfort og varme. Så vælg en skistøvle med et lavere flex, og med en blød inderstøvle. Sådan en støvle giver dig mindre pres på læggen, den giver dig mere tid til at reagere, den straffer dig ikke når du laver fejl og ofte er den gererelt rarere at have på gennem en hel dag. De nye dame og herre skistøvler er især bygget op med en nyere plast type som er lettere. Derved bliver du ikke nær så træt i stængerne efter en hel dag på ski. Pas på med en alt for blød skistøvle hvis du vejer mere end gennemsnittet, så vil du trykke mere og det kræver en stivere skistøvle. Husk på at du ikke er begynder for evigt. Man udvikler sig hurtigt og unge mennesker bør vælge skistøvler med stivere flex således at de kan udvikle sig uden at skulle skifte skistøvle. 

Er du rutineret skiløber?
Du har været afsted mange uger efterhånden, du kan køre nærmest overalt på pisterne og du begynder måske at interessere dig for pudder, og du mestrer også at køre gennem opkørt terræn. Du bliver bedre og bedre og skal have en skistøvle der passer til dine målsætninger, behov og skisituation. Du skal vælge en stivere støvle med et flex over medium. Gerne over 100 som herre og 90 som dame. Med sådan en støvle skal du ikke skifte igen når du går til næste level i skiløbet. Mange støvler hedder noget med all mountain og disse features er perfekte til en skiløber til dit niveau.
 
Er du rigtig øvet / pro?
Du kan køre absolut overalt, elsker sorte pister. Du kan køre i alle forhold, du har måske snuset til den danske skiskoles kurser, du har måske været på sæson eller været med os på Snowcamp i Sölden hvor der er masser af pro undervisning. Du elsker pudder, er ligeglad med white out. Du elsker fart, og skal selvfølgelig have en ekstrem kontant skistøvle. Her er flex raten virkelig høj, og det kan være dit skiløb kræver en støvler der fx skal kunne have gå funktion. Du ved du skal have lavet såler for at få det optimale fit. 
 

Hvilken størrelse skistøvle skal jeg vælge?

Skistøvler opgives altid i deres egen universelle størrelse som hedder mondo point. Det er faktisk let for din mondo størrelse er længden på din fod målt i cm. Du kan sagtens selv måle dit mondopoint ved at stille dit på noget papir, markere hælens og storetåen på papiret og derefter måle længden i cm. Du skal bare runde ned eller op til nærmeste mondopoint. Jeg måler fx 29,2 og passer skistøvler i str 29 mondopoint. Husk altid at brug tynde sikker når du prøver skistøvler. Det giver mere feeling og man skal huske inderstøvlen altid tager form efter lidt brug så man skal ikke prøve støvler med tykke skisokker. 
 
Hvis du er begynder
Skal du vælge en skistøvle med den målte mondopoint længde. Også selvom du synes den er lille når du stikker foden i den. Husk at inderstøvlen vil forme sig og give sig efter din form. 
 
Hvis du er rutineret skiløber 
Skal du vælge en skistøvle med målte mondopoint længde. Du vil opdage at størrelsen er den rigtige så snart du får fart på og varme i støvlen. 
 
Hvis du er pro skiløber 
Nogen vil gå en smule ned i størrelsen eller runde ned. Vi laver rigtig mange støvler til både uddannere i skiskolen og instruktører. Nogen går ned i str. De ved godt at der kræver perfekt teknik, og de står altid rigtigt i støvlerne. De får ofte lavet såler og tilpasset støvlerne mere end en gang. Vi fitter nogle gange pro skistøvler i bare tæer. 
 

Hvordan prøver jeg skistøvler?

Du skal have tynde skisokker på, du skal have fået målt din længde, du skal vide eller forstår at der findes brede, smalle, stive og bløde skistøvler. Selve fittet skal være sådan at støvlen sidder rigtig tæt første gang du tager den på. Tæerne skal ikke gå på snuden når du står almindeligt i støvlen, men må gerne fornemmes at de går på hvis du læner dig tilbage. Husk at stole på mondo pointet. Man kan gøre rigtig meget ved en for lille skistøvle men nærmest intet ved en skistøvle der er for stor. 
En lille hemmelighed er at skistøvle producenter ikke laver forskellige skaller i halve str. Dvs en str 29 og 29.5 er samme støvle. I nogen tilfælde er inderstøvlen anderledes, i de fleste tilfælde er det fuldstændig den samme støvle. Hvorfor det er sådan er der ikke rigtig nogen der kan svare på. 
 
Lidt om forskellige bredder på skistøvler

Smalle støvler
Er skistøvler med mm på 92-98mm generelt. Din fod skal være rigtig smal for at det passer. Det er forfoden man måler. En smal støvle vælges også af mange racere, instruktører og andre der ønsker der tættest mulige fit. 
 
Mellembrede skistøvler
Ca 98-102 mm brede skistøvler er de mest solgte skistøvler i vores butik. De passer de fleste danskere der ikke har specielt smalle eller brede fødder. En medium bred støvle er ofte heller ikke de blødeste støvler rent flex mæssigt. 
 
Brede støvler
Over 102mm brede skistøvler er specielt til dig med brede fødder. Der findes flere skistøvler der er så brede, i butikken Surf & Ski Odense på Gåseagervej har vi desuden masser af modeller der kan trimmes ud specielt til dig med den helt brede fod. Vacuum fit fra Fischer er et eksempel på dette, og Atomic Live fit er et andet eks. på noget der er eller kan gøres rigtig bred. 
 
De sidste år har der været en naturlig tendens til at de brede støvler også var de mest komfortable og dygtige skiløbere med brede fødder har været nødsaget til at køre i for bløde komfort støvler eller bare have ondt i fødderne. Det er noget producenter heldigvis har opdaget nu så der er masser af støvler der både er smalle og har lavt flex eller omvendt er brede med et højt flex. I Surf & Ski Odense finder vi altid støvlen til dig og vi har landet måske aller største udvalg af skistøvler fra alle førende mærker. 
 
Hvis din fod er “mærkelig” kræver det ekstra opmærksomhed. Knyster, gamle skader mm er lette for vores støvle eksperter at opdage og de kan fitte din støvle til dig perfekt så det skæve på foden også er i støvlen når den er lavet færdig. Vi har alle de rigtige redskaber og maskiner der kræves for at lave den rigtige skistøvle. Hvis du ved din fod er mærkelig er det en god ide at booke til hos en støvle snedker i butikken. Så får projektet den tid det tager. 
 

Flex - hvad er nu det?

Skistøvlens stivhed skrives i et flextal. Jo højere tallet er jo stivere er støvlen. For herrer er en blød støvle 70 i flex, og en stiv racer støvle er op til 150. Damerne er fra 50-110. For racere kan flexen være endnu højere, de ved også at støvlen måske ikke skal sidde på foden hele dagen og de ved at det skal gøre ondt før det bliver hurtigt. Når man bestemmer sig for sit flex skal man selvfølgelig tage højde for hvor meget man vejer, og kombinere det med sit niveau. Hvis man er herre og vejer 80 kilo og har kørt på ski altid ønsker mange et flextal på 110 eller derover. Men ikke alle producenter laver dem ens, så vær obs på om støvlens stivhed passer dig. 
 
Husk, total begynder lav flex, ekspert høj flex. Går du for højt op opstår der let problemer, går du for lavt ned reagerer støvlen ikke hurtigt nok og du kan ikke styre skiene. 
 

Hvad med detaljer og features?

Inderstøvlen 
Inderstøvlen eller lineren i langt de fleste skistøvler er ekstrem formbar. Det kræver den enten varmes og tilpasses i special ovn eller man bruger skistøvlen 1-2 dage før den langsomt tilpasses. De fleste skistøvler er åndbare og et bygget op af et isolerende materialer. Damernes skistøvler er ofte hakket varmere for mange damer fryser mere deres fødder end herrerne. 
 
Skallen der kan tilpasses
Nogle mærker der producerer skistøvler har special plast materialer der kan formes med special ovne. Vi har fx enorm succes med Fischer Vacuum støvlernes evne til simpelthen at løse alle problemer. Hvis din fod ser helt mærkelig ud eller har store knyster, 6 tæer el lign er en støvle med formbar plast skal lige noget for dig. 
 
Såler 
Det er en virkelig god ide at få lavet en sål til dine nye skistøvler. Den afhjælper rigtig mange problemer, den sørger for foden sidder fast i støvlen og den giver den korrekte følelse med støvlen. Vi laver Sidas formstøbte såler i butikken i Egå og vi lover at har man først prøvet en formstøbt sål så vil man aldrig fortryde det. Maskinerne kører hver eneste dag, men du er velkommen til at ringe i butikken på 86176765 og bestille tid. 

Justeringsspænderne
Spænderne kan altid justeres, nogle gange flyttes. Oftest er de lavet i en let aluminimum. Det kan sagtens betale sig at ændre på spænderne, selv små justerer gør skiløbet lettere og mere behageligt. 

Canting
Canting skruen sidder på siden af nærmest alle skistøvler og bruges sjældent. Et eksempel på at fitte ved hjælp af canting er hvis skiløberen er hjulbenet. Så justerer man den sideverts hældning på skaftet og inderstøvlen “nager” ikke ydersiden af underbenet. 

Gå mode 
De fleste freeride/allmountain støvler kommer med en gå funktion. Den er utrolig smart og vigtig i mange situationer. Den er selvfølgelig lavet og designet til at skiløberen skal kunne hike op af bjerget med skind eller ski på ryggen. Men den er også smart på en bar eller når man skal gå hen til bussen eller liften eller lign. Hvis du skal gå længere randonee ture eller ved du skal på en sæson og køre masser af pudder med dygtige skiløbere er gå funktion et must. 

Hike venlige såler 
De fleste freeride eller all mountain støvler kommer med en mere skridsikker sål. Det er vigtigt når man hiker og går på is og sten. Det er også smart når man går på fliser eller is på vej til en lift eller et toilet. Nogle skistøvler kommer med udskiftelige såler så man har en “tech sål” eller en 100% piste orienteret sål. Vær opmærksom på at de fleste støvler med tech inserts (de to huller på snuden af støvlerne) IKKE er kompatible/godkendte til alm alpin bindinger. Alle andre støvler på markedet passer til alle bindinger på markedet heldigvis.  
 

Kan man købe skistøvler online?

Som du kan læse i denne guide er der mange ting man skal tænke over inden man køber sine skistøvler. Hvis du ved du passer en specifik støvle kan man faktisk prøve at gå rundt derhjemme en time eller flere og mærke om støvlen sidder som den skal. En rutineret skiløber vil vide at hvis der ikke er problemer efter det vil der sandsynligvis heller ikke opstå problemer på skiferien. Hvis støvlen er alt for smal eller alt for bred vil du formentligt mærke det allede inden 10 minutter. Hvis du har problemer med knyster eller deforme tæer eller fødder bør du gå til en støvlesnedker på destinationen eller butikken og få fittet eller blokket støvlen. 
 
Vi står altid til rådighed med vores specialuddannede personale i butikken i Surf & Ski Odense. Drengene ved præcist hvad de gør og har haft masser af sæsoner på bagen. De ved at skistøvlen er det vigtigste redskab og går meget op af fitte og tilpasse skistøvler. Husk vi har vores unikke pasningsgaranti som du kan læse mere om her
 
Du har altid gratis fitting 12 måneder frem ved køb på nettet.
 
Du kan læse mere om vores fitting på næste fane

Gratis fitting + Pasningsgaranti*

Surf & Ski Odense fodmåler til skistøvler

Gratis fitting i Surf & Ski Odense + Bike

Lige meget om du køber støvlen i shoppen eller i butikken er der altid gratis fitting af din skistøvler. Vores fitting består af at måle foden, vurdere behov for special såler, vurdere knyster og gøre ekstra plads til dem mm. I butikken står der special uddannet personale klar til dig der har alle de maskiner og ovne, redskaber til at få din skistøvle til at sidde perfekt. Og bare rolig. Alle de ansatte i butikken ved præcist alt om hvor vigtigt det er med det helt rigtige fit i den helt rigtige skistøvle. Fitting af skistøvler tager normalt en halv times tid. 
I butikken har vi Vacuum Fit maskine, ovne til opvarmning af alle mærkers skistøvler, blokkemaskiner, Sidas Pro station til skumstøvler, Sidas Pro stationer til såler.
 
 
 
Vacuum maskinen er en revolutionerende opfindelse der former en plast skal komplet efter din fod. Med køl og vakuum tryk tilpasses støvlen dig 110%. Dette fit er en sikker vinder hver eneste gang.
 
Vi har flere blok stationer til rådighed. En blokker ligger tryk de steder en skistøvle skal blokkes ud. Den kan lave skistøvle bredere og løse utrolig mange støvle problemer. 
 
Sidas såle maskinen hjælper os til at lave et fuldstændig præcist aftryk af din fod i din egen custom sål. Fittet er ubeskriveligt godt og har du først prøvet sådan en sål går du aldrig tilbage til standard såler. Såler hjælper også med at stå mere rigtigt i støvlen.  

Vi har de store producenters special ovne så memory fit, custom shell osv kan laves i butikken. Husk vi ved hvor vigtigt den rigtige støvle er for dig som seriøs skiløber. 


Pasningsgaranti*
Vi er helt sikre på at finde den rigtige skistøvle til dig. Det vil vi gerne give dig en garanti for. Vi giver dig pasningsgaranti på skistøvler. Hvis du lytter til vores råd, garanterer vi at du får en støvle, der passer. Skulle der mod forventning opstå problemer, så kan du altid komme ind efter skiferien og få støvlen justeret. Kan vi ikke afhjælpe dine problemer, bytter vi støvlen til en anden. På den nye støvle modregner vi 80% af købsprisen på den gamle. 
 
Pasningsgarantien er en ekstra ordinær garanti du får i Surf & Ski Odense, Garantien gælder 12 måneder fra købsdatoen. Garantien kan kun bruges i Surf & Ski Odense, det er ikke muligt at få pengene tilbage på garantien når støvlen er brugt. 
 • ABS
 • Aqua Marina
 • Aqua-Bound
 • Armada
 • Arrow Kajak
 • Artistic
 • Atomic
 • Aztron Sport
 • BCA Backcountry
 • BIC Sport
 • Bliz
 • BRUNOTTI
 • Burton
 • Cabrinha
 • CamelBak
 • Cannondale
 • Chums
 • Core Kites
 • Cressi
 • Dakine
 • Dalbello
 • Didriksons
 • Douchebags
 • Dr Tube
 • Earth SUP
 • Eckla
 • Endura
 • Fabric
 • Falke
 • Fanatic
 • FCS
 • Fischer
 • Fizik
 • Forward Wip
 • Full Tilt
 • GearLab
 • Giro
 • Gram Kajak
 • GUL
 • happyhotfeet
 • Head
 • Helly Hansen
 • Hestra
 • HO Sport
 • Hofde Q
 • JP
 • K2
 • Kajak Sport
 • Kari Traa
 • Kellys
 • Kjus
 • Kokatat
 • Komperdell
 • Lasso Security Cables
 • Madshus
 • Magic Marine
 • Marker
 • Mons Royale
 • Moses Foils
 • Mystic
 • Nautix
 • Neil Pryde
 • Nitro
 • Nordica
 • North Water
 • Northwave
 • NPX
 • NRS
 • Oakley
 • Orca
 • Overboard
 • Oxbow
 • Peak Performance
 • Rip Curl
 • Robson Paddle
 • Rossignol
 • Rottefella
 • Salomon
 • Seals
 • Seattle Sports
 • Shark SUPs
 • Sic
 • SIS
 • SmartTrack
 • Smith
 • Specialized
 • Spinlock
 • Sweet
 • Swenor
 • Swix
 • Tabou
 • TAKOON
 • Udlejning
 • Volkl
 • Wahoo
 • Xbionic