Trustpilot


Langrendstøvler

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

5 vare(r)

Brands
  1. Atomic (1)
  2. Fischer (1)
  3. Madshus (2)
Køn
Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

5 vare(r)

Det er vigtigt at vælge de rigtig langrendsstøvler, så derfor står vi altid klar til at hjælpe dig. Langrendstøvler skal være behagelige at have på og samtidig sidde godt fast. Dine langrendsstøvler må IKKE sidde løst.

Hvilke støvler og bindinger skal jeg vælge?
Der findes to typer bindingssystemer: NNN & SNS. De to systemer har samme funktion og sikkerhed, men er IKKE indbyrdes kompertible. Derfor er det vigtigt at dine støvler og bindinger passer sammen.

  • NNN - Ny Nordisk Norm er Norsk produceret system, som bliver brugt af de fleste producenter. NIS udgaven bliver monteret på den allerede monteret plade på langrendsskien, og derved kan bindingen flyttes manuelt.
  • SNS - Salomon Nordic System bruges af Salomon og få andre producenter. SNS Pilot er en special udgave som er designet til konkurrence. 
  • NNN BC - Når man benytter turski har du brug for en bredere binding, hvor støvlen også har en bredere pind. Derfor kræver denne binding også en speciel støvle. Det vil sige en normal NNN støvle ikke passer på en NNN BC binding.
  • SNS BC - Når man benytter turski har du brug for en bredere binding, hvor støvlen også har en bredere pind. Derfor kræver denne binding også en speciel støvle. Det vil sige en normal SNS støvle ikke passer på en SNS BC binding. 

 

Læs mere