Trustpilot


Hard Board Allround SUPs

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

1 til 20 ud af 33

 1. 1
 2. 2
Brands
 1. Aztron Sport (2)
 2. BIC Sport (3)
 3. C4 Waterman (2)
 4. Oxbow (5)
 5. Sic (11)
 6. Tabou (2)
 7. Tahe (8)
SUP TYPE
 1. Fast (33)
Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

1 til 20 ud af 33

 1. 1
 2. 2

Allround SUPs er designet til at performe under alle forhold. Normalt er et allround board første valget, når man starter med SUP, de giver mulighed for at undersøge alle facetter af sporten med kun eet board. Allround boards er brede nok til at være stabile, har et godt glid, og retningsstabilitet til fladt vand, eller langture, men har også et shape der giver mulighed for bølge sejlads.

. Hos Surfline sælger vi modeller fra JP, BIC og Tabou. Stand up paddle surfing har vakt stor interesse i Danmark. Sportsgrenen har resulteret i oprettelse af flere klubber rundt omkring inkl. en her i Aarhus. Det er en super motionsform, som både træner konditionen og forbedrer koordinationen. SUP allround boards er et sikkert valg, hvis du vil begynde på SUP surfing. Vi står naturligvis til din rådighed med gode råd og lækre produkter.

Vi vil altid gerne have, du kommer forbi vores butik. Butikken ligger i Egå, men du kan også skrive til os på info@surfline.dk.

HVIS DER ER FLERE DER SKAL BRUGE DET SAMME BOARD, KØB MODELLEN STØRRE. LETTE PERSONER KAN ALTID BRUGE ET FOR STORT BOARD, TUNGERE PERSONER KAN IKKE BRUGE ET FOR LILLE BOARD !!!!

Læs mere