Trustpilot


Oppustelige Wave & Bølge SUPs

Pris
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

5 vare(r)

Brands
Din vægt
Bruger
Type board
Primær funktion
  1. Allround (2)
  2. Bølger (1)
SUP TYPE
Pris
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

5 vare(r)

Forskellen mellem almindelige SUP boards og SUP boards til bølger er, at boardet er mindre og bredere. Derved er manøvrerbarheden forbedret, og sportsgrenen kommer til at minde mere om paddle surfing. Forskellen mellem denne gren af SUP surfing og almindelig paddle surfing er naturligvis stadigvæk, at man aldrig kommer til at ligge på brættet, og at man sikrer fremdriften med en paddle i stedet for med sine håndflader og arme. Ved Vesterhavet er der masser af steder, hvor man dyrke denne sport, og i udlandet findes der utallige gode spots. Et godt spot for SUP til bølger er også et godt spot for almindelig paddle surfing. Er du interesseret i at vide mere om mulighederne for at dyrke denne sportsgren i Danmark, og vil du have hjælp til at vælge udstyr? Her hos Surfline har vi ansat kompetente medarbejdere til at hjælpe dig.

Double camber boards (boards med 2 seperate luftkamre) giver extra sikkerhed ved oppustelige boards. Hvis det ene kammer blvier utæt, kan man altid klare sig i land med det andet. Desuden blvier boardet væsentligt stivere af det indvendige kammer, og dermed får det bedre sejlegenskaber og performance

Vi kan kontaktes på info@surfline.dk. I Egå har vi også en specialbutik med alt i vand- og skisport.

HVIS DER ER FLERE DER SKAL BRUGE DET SAMME BOARD, KØB MODELLEN STØRRE. LETTE PERSONER KAN ALTID BRUGE ET FOR STORT BOARD, TUNGERE PERSONER KAN IKKE BRUGE ET FOR LILLE BOARD !!!!

Læs mere