Trustpilot


Kite Pige Trapezer

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

7 vare(r)

Brands
Køn
  1. Dame (7)
Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

7 vare(r)

Trapezer

Mænd og kvinder er ikke bygget helt ens, specielt mellem hoftebenet og det nederste ribben, kan der være stor forskel, og der passer piger og drenge ikke nødvendigvid den samme trapez.

Specielt hoftetrapezen skal sidde ret præcist mellem de to ben, og derfor har vi samlet de trapezer der er specielt designet til piger

Herunder kan du se vores sortiment af trapezer. Hvis du mangler en ny trapez, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har inddelt vores sortiment i kategorier, og du kan vælge imellem lækre brands på vores side. Maui Sails, Brunotti, Neil Pryde og naturligvis Dakine er i sortimentet. Alle mærker har etableret et godt rygte indenfor windsurfing. Hvis der står udsalg ud for produktet, så betyder det, at det er ekstra nedsat. Hele vores udvalg af udstyr til windsurfing sælges til konkurrencedygtige priser, og du skal ikke betale ekstra for et godt råd. Her hos Surfline vægter vi nemlig god service højt. Hvis du vil have en snak om windsurfing, så kom endelig forbi vores fysiske butik, som ligger i Egå. En anden mulighed er at kontakte os på info@surfline.dk.

Læs mere