Trustpilot


Kajakkurser og demodage

UPS!

Kategorien er tom, men bliver snart fyldt op af lækre varer...

 

 

Vi tilbyder havkajakkurser her hos Surfline.

Klik på den dato, du ønsker at deltage, og lær mere om kajaksejlads. Vi kan kontaktes på info@surfline.dk, hvis du har flere spørgsmål om vores havkajakkurser. Gå ikke glip af denne unikke og billige mulighed for at blive introduceret til kajaksejlads. Eller under trygge forhold teste de kajakker du kunne tænke dig at købe
Kajaksejlads er in i Danmark, og der er en kæmpe interesse for havkajaksejlads.

Hos Surfline forhandler vi alt i havkajakker, og vi har også et gigantisk udvalg af kajak udstyr, som du kan klikke dig frem til og bestille fra online. Vi håber, at du kan finde kajakudstyr, der matcher dine behov, her hos Surfline.

Er du ude på at lave et firmaarrangement laver vi skræddersyede løsninger til dit firma. En dag på stranden med havkajakker og Sups er sjovt og noget alle kan være med på. Vi laver baner, rigger til med veste og pagajer og sørger for dine ansatte i firmaet får en uforglemmelig dag på vandet med god introduktion og nogle sjove timer med havkajakker eller stand up paddles. Kontakt os på info@surfline.dk hvis du ønsker at lave et firmaarrangerment med kajakker i Århus. 

Læs mere