Trustpilot


Oppustelige Race

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

4 vare(r)

Primær funktion
  1. Race (4)
SUP TYPE
Brands
Din vægt
Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

4 vare(r)

Et af de mest populære valg indenfor SUP, er blevet de oppustelige. Det er nemlig den helt rigtige løsning, hvis du ønsker et board der er let at opbevare og have med. De fleste oppustelige board vejer omkring 10kg, hvilket gør dem utrolig lette at transportere. De fylder næsten ingenting. Med alle de nye teknologier der er kommet de seneste år, er oppustelige SUPs nu lige så stabile som faste SUPs.

Double Chamber Boards – som har to separate luftkamre – giver SUP boardet ekstra stivhed og en ekstra sikkerhed. Det giver dig en bedre oplevelse på vandet, da stabiliteten, performance og sejlegenskaber på boardet forbedres, i takt med stivheden forbedres.

Et oppuetselig SUP board pustes op på max 5 min. Og gør du hurtigt kan komme ud på vandet. Ved nedpakning at et oppustelig board, lukker du bare luften ud, og pakker den ned i den medfølgende taske. Det bliver ikke lettere! Husk altid din paddel, leash, finne og pumpe når du skal ud på vandet med dit nye SUP board. Det hele vejer i alt 10-12kg. 

Race – Et race board er langt og smalt, hvilket gør det bliver mere ustabilt end normale de andre type SUPs. Dog giver det dig mulighed for at skyde en fart igennem vandet, som du ikke vil kunne med nogle af de andre type SUPs. Her får man altså et high performance board, som bare vil frem ad. Utrolig sjovt board, som gør du kan give dine venner baghjul på vandet.

Hos Surf & Ski Odense + Bike har vi et kæmpe udvalg af SUPs, hvor vi har mærker som: Aqua Marina, Aztron, SIC, BIC, Brunotti, GUL osv. – Kom ind i vores butik på Rugårdsvej 21 i Odense, og se vores store udvalg. Vi står klar til at guide dig til den helt rigtige SUP.

Læs mere