19700

Specialized Turbo Tero 3.0 EQ Nordic EL-cykel Grøn

As low as 19.700,00 kr Regular Price 26.500,00 kr

Den fedeste el-cykel på markedet
Stort pro cykelværksted med certificeret service på de store cykelbrands
Hos Surf & Ski Odense + Bike har vi et kæmpe udvalg af alle slags cykler

BESKRIVELSE

Turbo Tero betyder først og fremmest én ting: At du får brug for et større landkort! Med tilstrækkelig rækkevidde til at kunne køre alle vegne er denne eventyrlystne affjedrede elcykel det perfekte køretøj til dig, dr vil køre alle vegne, og over enhver forhindring. Læg dertil, at der også er opbevaringsplads nok til diverse fornødenheder. Og er det pludselig lettere end nogen sinde at drage på eventyr. Spørgsmålet er bar: Hvor skal vi hen?

Tero 3.0 EQ Nordic er modsat alle andre udstyret med bagage bærer, bag og forlys, pedaler samt skærme - klar til det danske vejr. Alt naturligvis fra toppen af hylden ved specialized.

Er du på udkig efter en pendlercykel, der også er god til touring? Eller måske en touringcykel, som også kan trække et tungt læs? Her er den. Tero er, med et eneste ord, ustoppelig. Hjul og dæk med offroad-egenskaber, kraftige hydrauliske skivebremser, og en affjedret forgaffel, som formår at gøre enhver cykeltur til et eventyr, uanset, om du drøner ned ad en grusvej, eller cruiser gennem storbyens beton-jungle.

KRAFTFULD: Det er dig, bare hurtigere. Turbo Full Power-systemet registrerer den kraft, du lægger i trådene, og fordobler den op til 4 gange, med henblik på at give dig en cykeloplevelse, så du kan klare enhver bakke, og nå frem til enhver destination, uden at få sved på panden. Bogstaveligt talt.

KOMFORTABEL OG SELVSIKKER: Både kroppens position og cyklens håndtering er blevet optimeret, for at give cykelrytteren alt det, han har brug for: Komfort, selvtillid og kontrol. Begræns farten med hydrauliske skivebremser, bevar kontrollen over cyklen, takket være de større dæk, som giver bedre vejgreb, når du drejer eller stopper, i enhver type terræn.

TURBO: Hjertet i Tero´en er Turbo-teknologien. Det avancerede og integrerede system leverer en kombination af kraft, naturlig cykel-fornemmelse og tyveribeskyttelse, træningstip og en fuldt funktionel cykelcomputer, som ingen andre kan matche.

LANG RÆKKEVIDDE: Her får du virkelig en tilstrækkeligt lang rækkevidde til at kunne køre alle vegne. Op til 150 km op en opladning.

SIKKER: Tero er udstyret med tyverisikring. Gør livet surt for aspirerende cykeltyve, ved at lå motoren fra, med et tryk på en knap, så ingen kan slå motoren til igen, medmindre, at de har din personlige pin-kode. For yderligere tyverisikring: Aflås batteriet, imens det sidder på cyklen, eller tag batteriet med dig. Så får cykeltyven virkelig en dårlig dag.

STØJSVAG: Turbo Full Power motoren giver gnidningsløs, støjsvag og glidende forstærkning af dine tråd, så du for en lydsvag cykeloplevelse i enhver type terræn.

BEDRE OVER TID: Fordi vores teknologi er under konstant forbedring, er din cykeloplevelse det også. Med nye features, introduktioner, og trådløse firmware-opdateringer kan du tage din cykeloplevelse til et helt nyt niveau hver eneste gang, en opdatering bliver gjort tilgængelig.

 • Turbo Full Power 2.0E motor og 530Wh batteri, der er integreret i aluminiumsrammen i Tero 3.0, firedobler din egen trådkraft. Med ekstra wattstyrke i trådet føles selv de stejleste stigninger kortvarige og lader dig handle dagligvarer, hente børn og tage på eventyr med ekstra udstyr på cyklen uden at få sved på panden. Det er dig, bare hurtigere. Motoren adskiller sig fra andre baseret på hvor effektivt den arbejder med din egen indsats.
 • Mission Control og MasterMind – Mission Control giver dig mulighed for at justere niveauerne for standardassistance i din Tero efter ønsket præference. Alle tre standardindstillinger kan justeres for at imødekomme dit behov for power og rækkevidde. MasterMind’s Microtune funktion tilpasser effektniveauet i stigninger op til 10%.
 • Teros komponenter er skræddersyede for at forbedre kontrol og effektivitet. Aggressiv, men med 29” hjul og 2,3” Ground Control dæk får du godt greb i alle situationer. SRAM-skivebremser giver betydelig bremsekraft. En forgaffel med 110m vandring glatter sporet ud for dig.
 • Turbo System Lock – Brug Mission Control-appen til at deaktivere din cykels motor og aktivere bevægelsessensoralarmen. Når cyklen er låst, kan motoren ikke startes af andre end ejeren.
 • Skærme, bagagebærer og mulighed for at montere støttefod. Kan trække en anhænger. Kompatibel med børnesæde.
 • Lang rækkevidde - Med en rækkevidde, der gør det muligt at køre overalt, kan du køre op til 110 km eller 5 timer på en enkelt opladning (eco-tilstand).

Lidt om Specialized

Specialized er bare cyklernes Maserati. SIden 1976 har folkene bag Spezialized været dominerende og er den dag idag noget af det mest innovative brand på hele cykel markedet. Da folk begyndte at ville cykle i skovene lavede Specialized den første serieproducerede MTB. Da folk ville køre stærkere på landevejen byggede de deres egen vindtunnel, til testing af deres landevejscykler. Specialized er bare ren ræs fra ende til anden!
DETALJER
Specifikationer
SKU87116010-1-1-1
BrandSpecialized
Specifikationer

E-Bike

OPLADER

Custom charger, 42V4A w/ Rosenberger plug, 100-240V

WIRING HARNESS

Custom wire harness

UI/REMOTE

MasterMind TCD, w/handlebar remote, built-in anti-theft feature, Bluetooth® connectivity, customizable display pages

MOTOR

Specialized 2.0E, 50Nm torque, custom tuned motor, 250W nominal

BATTERI

Specialized U2-530, alloy casing, state of charge display, 530Wh

Drivetrain

KÆDERINGE

40T

KRANKSÆT

Custom alloy forged crankarms

KÆDE

KMC e9T, 9-speed w/ Missing Link™

GEARSKIFTERE

Shimano Alivio, 9-speed w/ Optical Gear Display

BAGSKIFTER

Shimano Alivio, SGS, 9-speed

KASSETTE

Shimano CS-HG400, 9-speed, 11-36t

Frameset

SADELKLAMPE

Alloy, bolt-type, 34.9mm

RAMME

E5 Aluminum, bottom bracket motor mount, fully integrated &lockable downtube battery, internal cable routing, lock and front rack mount

Cockpit

SADEL

Bridge Sport, Steel rails, 155mm

TAPE

Specialized Trail Grips

STYR

Specialized Trail, 6061 alloy, 8-degree backsweep, 6-degree upsweep, 27mm rise, 31.8mm clamp, S 720mm, M-XL 750mm

SADELPIND

Specialized, 6061 alloy, 2-bolt clamp, 0mm setback, 30.9mm

FREMPIND

Stout 3D-forged alloy, 31.8mm, 6-degree rise

Wheels & Tires

EGER

DT Swiss Industry

FOR DÆK

Ground Control, 2Bliss Ready, 29x2.35"

BAG DÆK

Ground Control, 2Bliss Ready, 29x2.35"

SLANGER

Presta, 48mm valve

FOR NAV

Shimano MT400, Centerlock, 15x100mm, 32h

BAG NAV

Shimano MT400-B, Centerlock, 12x148 Boost, 32h

FÆLGE

Stout XC 29, 25mm internal width, disc-specific

Suspension

FORGAFFEL

SR Suntour XCM32, 110mm travel, lockout

Brakes

BAGBREMSE

Shimano BR-MT200, hydraulic disc, 180mm

FORBREMSE

Shimano BR-MT200, hydraulic disc, 180mm

Accessories

RINGEKLOKKE

Simple bell

PEDALER

Specialized Body Geometry Fitness, platform, plastic

Bike Lock

Turbo System Lock

Weight

Weight

20.1kg (44 lb, 5 oz)

Weight Size

MD

LIDT OM BRANDET

Specialized er et af verdens førende mærker inden for cykler og tilbehør. Virksomheden blev grundlagt i 1974 af Mike Sinyard og startede oprindeligt med at importere italienske cykeldele til USA. I dag producerer Specialized en bred vifte af cykler, herunder mountainbikes, racercykler, bycykler, elektriske cykler og børnecykler.

Specialized har altid været kendt for at være nyskabende og have fokus på teknologisk udvikling. De har introduceret en række innovative teknologier, der har revolutioneret cykelindustrien. Et eksempel er deres Body Geometry-teknologi, der er udviklet i samarbejde med læger og biomekanikere for at skabe den bedst mulige pasform og komfort til cyklister.

Specialized er også kendt for at have en stærk tilstedeværelse inden for mountainbike-sporten. De har sponsoreret nogle af de største navne i sporten, herunder Peter Sagan og Sam Hill. Virksomheden har også sponsoreret flere store mountainbike-events som Cape Epic, et af de mest udfordrende etapeløb i verden.

Ud over cykler og tilbehør har Specialized også et stærkt engagement i cykelkulturen og cykelinfrastrukturen. De har støttet en række initiativer, der arbejder for at skabe sikre og tilgængelige cykelruter og forbedre cyklingens miljømæssige bæredygtighed.

Samlet set er Specialized et anerkendt og respekteret mærke inden for cykelverdenen. Deres fokus på innovation og teknologi samt deres engagement i cykelsporten og cykelkulturen har gjort dem til en af de mest succesfulde og indflydelsesrige aktører i branchen.

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE

 

 

EL-CYKLER STØRRELSER GRAVEL STØRRELSER RACER STØRRELSER MTB STØRRELSER

 

 

 

EL-CYKLER STØRRELSER

SizeHøjde
S - VADO158-165 cm
M - VADO165-178 cm
L - VADO178-185 cm
XL - VADO185-193 cm
S - COMO150-165 cm
M - COMO165-178 cm
L - COMO178-190 cm
S - TERO155-165 cm
M - TERO165-178 cm
L - TERO175-185 cm
XL - TERO185-195 cm

 

 

 

GRAVEL STØRRELSER

SizeHøjde
44 - DIVERGE142-152 cm
49 - DIVERGE152-163 cm
52 - DIVERGE163-170 cm
54 - DIVERGE170-178 cm
56 - DIVERGE175-180 cm
58 - DIVERGE180-188 cm
61 - DIVERGE188-196 cm
64 - DIVERGE196-205 cm
49 - CRUX155-158 cm
52 - CRUX163-168 cm
54 - CRUX168-175 cm
56 - CRUX175-183 cm
58 - CRUX183-191 cm
61 - CRUX191-198 cm

 

 

 

RACER STØRRELSER

SizeHøjde
49 - ALLEZ155-163 cm
52 - ALLEZ163-170 cm
54 - ALLEZ170-175 cm
56 - ALLEZ175-183 cm
58 - ALLEZ180-188 cm
44 - TARMAC142-155 cm
49 - TARMAC155-163 cm
52 - TARMAC163-170 cm
54 - TARMAC170-175 cm
56 - TARMAC175-180 cm
58 - TARMAC180-188 cm
61 - TARMAC188-196 cm

 

 

 

MTB STØRRELSER

SizeHøjde
XS - EPIC148-155 cm
S - EPIC158-165 cm
M - EPIC165-178 cm
L - EPIC178-185 cm
XL - EPIC185-193 cm
XXS - ROCKHOPPER130-145 cm
XS - ROCKHOPPER142-155 cm
S - ROCKHOPPER153-165 cm
M - ROCKHOPPER163-178 cm
L - ROCKHOPPER175-185 cm
XL - ROCKHOPPER183-195 cm
XXL - ROCKHOPPER193-206 cm
XS - CHISEL148-155 cm
S - CHISEL158-165 cm
M - CHISEL165-178 cm
L - CHISEL178-185 cm
XL - CHISEL185-193 cm
XXL - CHISEL191-200 cm