Trustpilot


Snowboardstøvler

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

15 vare(r)

Brands
  1. Burton (4)
  2. K2 (2)
  3. Nitro (8)
Køn
  1. Dame (3)
  2. Mand (11)
Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

15 vare(r)

Hvilke støvler er bedst til mig?

Alle fødder er forskellige, og den eneste måde man virkelig kan finde ud af om en støvle passer er ved at prøve den. Den skal sidde tæt, og tæerne skal lige akkurat nå spidsen af støvlen. Husk at prøve støvlen i let foroverbøjet stilling, det er sådan du står på boardet. Og husk at inderstøvlen giver sig en lille smule ved brug, den skal sidde tæt, når du prøver støvlen.

Prisforskellen afspejler kvaliteten på støvlen. Hvis du vil bruge støvlen meget, eller hvis du vejer over 80 kg, vil de helt billige støvler hurtigt vise sig at være for bløde.

Der er forskellige snøresystemer i støvlerne. Både inderstøvlen og selve støvlen snøres med noget der ligner snørebånd. Og du kan sikkert huske fra børnehaven at det er vigtigt at have en voksen til at sætte en finger, så støvlen kan komme til at sidde tæt.

Det problem er løst på forskellig måde på snowboard støvler. Enten ved en lås, man trækker i snørrebåndet og klemmer en lås ned over støvlen. Eller ved en BOA/TLS/COILER, et hjul man drejer rundt, og derved strammer snørrebåndet.

 

Læs mere