SPECIALIZED EL-CYKEL TIL 11.500kr. / SPAR 66% - BEGRÆNSET PARTI - KØB DEN HER

18200

Sic Okeanos 12'6 x 27" (DF) Fitness / Touring SUP

18.200,00 kr
BrandSIC

Utrolig lækker fast touring SUP
Boardet til det åbne hav og det store eventyr.
Unik High end technologi og design, utrolig fart og stabilitet

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Okeanos er opkaldt efter den gamle græske havgud og blev yderligere inspireret af NOAA-skibet “Okeanos Explorer” beliggende i Pearl Harbor, Hawaii.

Okeanos minder om SICs RS-serie, men Okeanos har fået mere stabilitet og giver selv begyndere mulighed for at benytte dette board. Dette board kan bruges af alle og er i stand til at opretholde et hurtigt tempo grundet det lækre glide. Den konkave hale i bunden hjælper med at opretholde en lige linje, højere gennemsnitshastighed og bedre glid. Et ufatteligt stabilt board. Det brede punkt i bordets forreste del er forskudt, hvilket også øger den generelle stabilitet. Okeanos er et fantastisk touring board, klar til at tage på eventyr.

 • Length: 12’6” / 381 cm
 • Width: 27.0” / 68.6 cm
 • Volume: 240 L
 • Thickness: 6.9” / 17.5 cm
 • Weight: 29.8 lbs / 13.5 kg
 • Max Riders Weight: 220 lbs / 100 kg

DETALJER
Specifikationer
SKU103331
BrandSIC
LIDT OM BRANDET

Sic er et italiensk brand, der producerer højkvalitets surfboards og SUP’s til professionelle og amatører. Produkterne er stærke, stabile og tilpasningsdygtige, og den nyeste teknologi og design i deres produktion sikrer en optimal oplevelse på vandet. Sic har igennem innovation og kvalitet gjort sig til et anerkendt brand inden for vandsport. Sics produkter er velegnede til en bred vifte af vandsportsaktiviteter, fra roligt padling til fartfyldte oplevelser.

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE