DANMARKS STØRSTE VINTERUDSALG STARTER OM:

1050

SabFoil Kraken Mast Plat MS

1.050,00 kr
BrandSabFoil

SabFoil Kraken Mast Plat MS

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

The Kraken Mast Plate is one of the modular connection systems for masts, together with its tuttle counterpart (T03K).

The strong point of this system is its modularity, as it is always possible to use your mast both with plate and with tuttle.

This Plate has been designed for maximum lightness and strength. It has been milled directly in our factory starting from premium aluminum ingots and then it has been deeply anodized by certified partners.

The Kraken Mast Plate also makes it possible to upgrade your set-up with the quick release system (Q01K), thanks to which you can assemble and disassemble your hydrofoil in a few seconds, without losing the configuration on the board.

DETALJER
Specifikationer
SKUP02K
BrandSabFoil
Specifikationer
Weight [±5%]750 g
Connection SystemKraken Modular System
LIDT OM BRANDET

Det er ikke for ingenting, at SabFoil er markedsleder inden for foil. Bare ved at sætte en SabFoil ved siden af enhver anden foil, vil du se, at hos SabFoil er intet overladt til tilfældighederne. Folierne er hovedsageligt lavet af kulstof- og kompositmaterialer, og selvfølgelig med den udsøgte finish, du ville forvente af SabFoil

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE