300

Rottefella Touring Auto Langrendsbinding

300,00 kr

Den mest ikoniske langrendsbinding
Perfekt, uanset om du er til en kort tur i skoven eller længere bjergvandringer

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Den helt klassiske langrendsbinding fra Rottefella. Formentlig den mest solgte langrendsbinding i verden. Let at komme ind og ud af. Kompatibel med NIS systemet. På denne nye udgave er huset eller toppen er bindingen ekstra ekstra bred, det giver dig ekstra balance de steder hvor underlaget kan udfordre.

Rottefella Touring Auto er den perfekte binding til dine langrendsski. Den er utrolig brugervenlig og giver dig den nødvendige støtte og balance, uanset hvilken type skiløber du er. Det automatiske step-in system gør det meget nemt at træde ind og ud af skiene. Rottefella Touring Auto er perfekt, uanset om du er til en kort tur i skoven eller længere bjergvandringer.

 • Vægt: 280 g
 • Længde: 225mm
 • Bredde: 56mm
 • Skostørrelse: 36-52EU
Når du køber langrendsudstyr hos os.
Når du køber dit langrendsudstyr hos os monterer vi altid gratis så dine ski passer til dine bindinger og støvler. Er vi det mindste i tvivl om din bestilling vil vi altid kontakte dig inden vi sender.
DETALJER
Specifikationer
SKU10200196
BrandRottefella
Vælg størrelseRottefella Touring Auto
LIDT OM BRANDET

Rottefella specialiserer sig i fremstillingen af højkvalitets skibindninger til telemark, off-pist ski og langrendsski, og er nogle af de bedste på markedet. Korrekte bindinger er vigtigt, for at du får en god dag på ski, og derfor er Rottefella det rigtige valg.  Rottefella's skibindninger er designet med fokus på komfort og brugervenlighed, som giver kontrol og bevægelighed til enhver type skiløb. De er også tilgængelige i et bredt udvalg af modeller og størrelser, så du kan finde den perfekte skibindning til dine behov.

 

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE