450

Neil Pryde Glide Surf Foil hydrofoil, Komplet skrue sæt

450,00 kr.

Neil Pryde Glide Surf Foil hydrofoil, Koplet skrue sæt
Billedet viser ikke det rigtige sæt

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

GLIDE SURF er legepladsen for nye surf oplevelser. Stabil og hurtig take off med sikre landinger er foilens mantra.

På bølgen giver foilens gode manøvre egneskaber og let kontrolerbare planing masser af tid på vandet, og store oplevelser fra bølge til bølge.

Pump from one wave to the next - see how long you can fly! 

GLIDE SURF findes med 3 forskellige komplette setups: Large, Medium and Small.  GLIDE SURF Large foil blvier leveret med 2 Tail wings: Large & Small. 

Velegnet til stropløs windfoiling SUP med en mastfod rig konnektor. Tilbyder legende sessioner til at begynde at vinde, sejle rundt og fange noget surf. Bruger samme folie SUP-stilling. Giver mulighed for brug af ekstremt små sejlstørrelser og knap at hægte sig ind i selen.

Vores innovative Top Plate-basesystem integreret i aluminiumsmasten og perfekt blandede skrog giver den bedste forbindelse til dine surf- og SUP-brætter. Tilslut og brug

DETALJER
Specifikationer
SKU NP Glide Surf Foil hydrofoil, skruesæt
Brand Neil Pryde
Specifikationer
 • Mast: 60cm
 • Front wing span, Large: 86cm
 • Front wing span, Medium: 75cm
 • Front wing span, Small: 64cm
 • Tail wing span, Large: 51cm
 • Tail wing span, Small: 40cm
 • Base: Top Plate
 • Construction: Aluminum / Pre-preg carbon layout with inner foam

 

LIDT OM BRANDET

Neil Pryde er et anerkendt brand, der er kendt for at producere højkvalitets windsurfing og kitesurfing udstyr. Virksomheden blev grundlagt i 1970'erne af Neil Pryde, en windsurfer og sejler, og har siden da været en førende producent af udstyr til disse sportsgrene. Neil Pryde er kendt for at producere avancerede og innovative produkter, der er designet til at give sportsudøvere den bedst mulige performance.

Neil Pryde's produktlinje omfatter sejl, kites, brædder, liners og tilbehør til windsurfing og kitesurfing. Udstyret er designet til at matche forskellige niveauer af erfaring og krav til performance.

Neil Pryde laver Produkter, der lever op til og overgår forventningerne, og frem for alt sigter mod at lade alle have den bedste tid på vandet.

Alt i alt, er Neil Pryde et anerkendt brand, der leverer højkvalitets udstyr til windsurfing og kitesurfing til sportsudøvere med høje krav til performance og er et godt valg for dem, der søger avanceret udstyr.

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE

Hovedbeklædning - Unisex

 

Hofte trapez - Herre/Unisex

 

Hofte trapez - Dame