2950

Madshus Nordic Pro Skin Langrendsski

As low as 2.950,00 kr.

Top kvalitet fra Madshus
Skiene er udstyr med skind, dvs. du ikke skal tænke på smøring
Måske den bedste allround langrendsski

BrandMadshus
Uundværligt ekstra grej
As low as 1.050,00 kr.
TILFØJ
As low as 300,00 kr.
TILFØJ
BESKRIVELSE

Madshus Nordic Pro Langrendski
Super lækker langrend ski fra Madshus. Skien er udstyret med skind, som sikrer at du har et godt greb og et perfekt glid. Skien er lavet med en lille smule bredere sidecut, hvilket giver dig øget stabilitet. Perfekt til dig der vil have top kvalitet indenfor langrend.

Når du køber langrendsudstyr hos os. 
Når du køber dit langrendsudstyr hos os monterer vi altid gratis så dine ski passer til dine bindinger og støvler. Er vi det mindste i tvivl om din bestilling vil vi altid kontakte dig inden vi sender. 
DETALJER
Specifikationer
SKU N21487
Brand Madshus
LIDT OM BRANDET

Madshus er et af de mest velkendte og førende mærker, når det handler om langrend. Madshus har i mange år fremstillet langrendsski, langrendsstøvler og langrendsstave i højeste kvalitet. Madshus ski er lavet af forstærket karbon og fiberglas, der giver en fantastisk følelse med skiene og gode afdæmpende egenskaber. Madshus giver dig god performance uden at der gået på kompromis med komfort

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE