1700

Madshus Endurace U NNN Langrendsstøvle

As low as 1.700,00 kr

Passer til NNN bindinger
Yderst stabil og med ankelstøtte
Egnet til både skøjteløb og classic

BrandMadshus
BESKRIVELSE

En universel støvle til træning og rekreativt skiløb med en klassisk forfodsflex og ankelmanchet for stabilitet under både skøjteløb og klassisk skiløb. Støvlen passer til en NNN binding og er yderst stabil, afhjulpet af plastkappen ved anklen på støvlen. Støvlen er udstyret med en en softshell overdel der skjuler snørebåndet og sikre at sne ikke trænger ind i støvlen.
En støvle der er oplagt at bruge både i din rulleski træning eller til Vasa løbet eller andre former for løb.

DETALJER
Specifikationer
SKUMadshus Endurace U NNN Langrendsstøvle
BrandMadshus
LIDT OM BRANDET

Madshus er et af de mest velkendte og førende mærker, når det handler om langrend. Madshus har i mange år fremstillet langrendsski, langrendsstøvler og langrendsstave i højeste kvalitet. Madshus ski er lavet af forstærket karbon og fiberglas, der giver en fantastisk følelse med skiene og gode afdæmpende egenskaber. Madshus giver dig god performance uden at der gået på kompromis med komfort

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE