Trustpilot


Rulleski

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

6 vare(r)

Brands
  1. Rottefella (1)
  2. Swenor (4)
  3. Swix (1)
Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

6 vare(r)

Rulleski er et træningsredskab som kan bruges i de danske vejrforhold hele året rundt. Rulleski er en af de mest effiktive måder at træne langrendsløb om sommeren, hvilket mange danskere har fået øjene op for. Derfor er rulleski de seneste år blevet en anerkendt motionsform i danmark, da du her får trænet hele din krop på en effektiv og skånsom måde.

Det er vigtigt med sikkerhedsudstyr når du står på rulleski, da du kan opnå høj hastighed på de danske veje. Hjelm, handsker og eventuelt knæ- og albuebeskytter er en god ide at benytte.
Du kan anvende dine normale langrendsstave til dine rulleski, du skal dog sætte speciel hærdede rulleskistavsspider på. Dermed kan dine stave holde til at blive brugt på hård asfalt.
Du kan også anvende dine normale langrendsstøvler til dine rulleski. Du klikker støvlesnuden fast på rulleskien, mens hælen er fri. 

Hjulene findes med forskellig bredde og rullemodstand. Såkaldte 2’er-hjul passer de fleste med medium modstand. Jo bredere hjul, jo langsommere ruller du. Rulleski er omkring 70-80 cm i længden og dermed meget kortere end langrendsski. Om du vælger klassiske rulleski eller skøjterulleski, er et spørgsmål om smag. Byt om på dine rulleski, når du er nået halvvejs gennem dit træningspas. Så undgår du at slide hjulene skævt, og de holder længere

Læs mere