5490

Kerfoils Freeride 100% Carbon Windsurf Foil

Special Price 5.490,00 kr Regular Price 8.850,00 kr

Begynder til expert foil produceret i 100% carbon
Hurtig opplaning, høj topfart
Monteres i boardets Tuttle Finne box
Mast 61cm, fuselage 82cm, frontvinge 83cm, bag vinge 53cm

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Fordelene ved foils er indlysende, fantastiske krydsegenskaber og planing i næsten ingen vind. Og efterhånden er teknologien så fremskreden at selv næsten almindelige mennesker kan, med lidt stædig energi, lære sig sporten.

Man monterer foilen i et forholdsvist stort board, og så er det ellers tilbage til surfskolen.

Kerfoil vingen er designet i samarbejde med de førende designere fra Kerfoil, og er en Freeride vinge.

Designet er lavet så vingen passer i en standard Deep Tuttle box. Vingen er designet så det er let at lære og let at mestre.

Designet er 100% CAD med det formål at minimere drag, vingen/masten/skroget er 100% carbon med maximum stighed og torsion, profilen på masten er maximeret med henblik på at at sikre performanse når vinden falder, så der kan benyttes et endnu mindre sejl, også mindre end det man normalt bruger på en foil.

Forbindelsen til boardet er forbedret gennem et system der sikrer positionen i deep tuttle boxen, så det bliver plug-and-play, uanset hvilket board man benytter.

Monteringen af vingerne er gjort både bedre og smartere. Monteringen er gjort stærkere og mere aerodynamisk, og den trimbare bagerste finne, gør det muligt at trimme vingen bedre til vindstyrken og den enkelte surfers stil

DETALJER
Specifikationer
SKU101508
BrandKerfoils
LIDT OM BRANDET

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE