Trustpilot


Kajak overtræk

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

1 til 20 ud af 29

 1. 1
 2. 2
Brands
 1. Artistic (1)
 2. Braca Sport (1)
 3. Brooks (2)
 4. GUL (4)
 5. Hofde Q (2)
 6. Palm (2)
 7. Rebel (2)
 8. RTM (1)
 9. Seals (12)
 10. Venture (1)
Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

1 til 20 ud af 29

 1. 1
 2. 2

Spraydecks også kendt som skørter, overtræk og cockpitovertræk sælges her. Du kan købe varianter i nylon, neopren og kombinationer af disse. Her hos Surfline sælger vi kvalitetsovertræk fra GUL, Seal, Paddle og Robson. Vores udvalg af spraydecks egner sig til langt de fleste kajakmærker. Du er kommet til det helt rigtige sted, hvis du er på udkig efter spraydecks. Vi har et kæmpe sortiment af kajakker og tilbehør til kajakker, og vi er også i stand til at rådgive dig, så du kan foretage det rigtige valg.

Nylon skirt overtræk er typisk de lidt billigere men stadig gode overtræk. De er perfekt til begynderen da de er lette at få af og på, samt de kan tilpasses meget let og vælter man med kajakken, falder de let af. Med åndbar nylon overtræk slipper du også for fugt og varme nede i kajakken,

Neopren overtræk er til de mere øvede kajakroer. De sidder stramt om livet og kajakken. De vil være helt flad omkring livet og sikrer at vand ikke samler sig, eller at der trænger vand ind. Vil man lave makker redning eller rullerundt og ro bølger er neopren overtrækket klart valget. 

Her hos Surfline er vi meget passionerede omkring kajakker. Kom forbi til en snak i vores butik nær Aarhus. Du kan også kontakte os på info@surfline.dk, hvis du har spørgsmål.

Læs mere