SPECIALIZED EL-CYKEL TIL 11.500kr. / SPAR 66% - BEGRÆNSET PARTI - KØB DEN HER

2200

HO Blast 67'' Slalom/Freeride Vandski Combo /inkl binding

2.200,00 kr

Stor slalom/freeride vandski til store løbere/mindre motor
Den ene ski er udrustet med slalom binding, så den kan bruges alene som slalomski
Genial ski man kan udvikle sig på.

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE
Sjov kombination af slalom og freeride ski. Kan løbes som konkurrence ski, men samtidig slides som et wakeboard. Stor ski der kan bære store løbere, eller hjælpe hvis båden er i underkanten. Den ene ski er udrustet med slalom binding, så den kan bruges alene som slalomski
DETALJER
Specifikationer
SKU10010_HO_Blast_67___Slalom_Freeride_Vandski_Combo
BrandHO Sport
Vælg størrelseOne size
LIDT OM BRANDET

HO Sports er kendt for at producere højkvalitets udstyr. HO Sports vandski er designet med avancerede teknologier og materialer, der giver optimal ydeevne og komfort i vandet. De er tilgængelige i forskellige størrelser og designs, der passer til forskellige niveauer og præferencer.

HO Sports tubes er populære blandt både børn og voksne, da de giver en spændende og sjov aktivitet på vandet. De er designet til at give den fedeste oplevelse, mens man er sikker på at sikkerheden er i top

Alt i alt er HO Sports et brand, der tilbyder et bredt udvalg af udstyr til vandsportsaktiviteter, designet til at få en fed oplevelse i vandet.

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE