400

Hestra Baby Zip Long Luffe

As low as 400,00 kr

Hestra er kendetegnet ved skandinavisk topkvalitet og producerer suverænt verdens bedste skihandsker

BrandHestra

MÅL DIN HÅND

Animation showing how to measure your hand.
Længde: Mål afstanden mellem dit håndled og toppen af din langefinger. Omkredsen af din hånd skal måles på det bredeste sted.

INDTAST DINE MÅL

DIN HESTRA STØRRELSE

?
BESKRIVELSE

En blød og varm luffe til de allermindste og eventyr lystne. Let at tage på med en lang sidelukning og med en bred elastisk tillukning. Handsken er syet i smidigt polyester med isolering af varmende Primaloft Gold-syntetisk materiale, hvilket gør den perfekt til vinterleg og kælkeeventyr.

DETALJER
Specifikationer
SKU36421-100100o
BrandHestra
LIDT OM BRANDET

Hestra er et svensk brand, der producerer handsker og vanter til outdoor aktiviteter som skiløb, snowboarding, arbejde og andre aktiviteter i det fri. Virksomheden blev grundlagt i 1936 og er kendt for at producere højkvalitets handsker og vanter, der er designet til at modstå ekstreme vejrforhold og barske outdoor miljøer.

Hestra's produktlinje inkluderer handsker og vanter til skiløb, snowboarding, arbejde, vandring og andre outdoor aktiviteter. Produkterne er designet med avancerede teknologier og materialer, der er beregnet til at holde hænderne varme, tørre og komfortable i alle slags vejr.

Brandet er også kendt for at have et stærkt fokus på kvalitet og håndværk, ved at anvende de fineste materialer og metoder til produktionen, og for at have et stærkt engagement i at holde produktionen i Sverige.

Alt i alt, er Hestra et velrenommeret brand, der leverer højkvalitets handsker og vanter til outdoor aktiviteter, designet til at holde hænderne varme, tørre og komfortable.

 

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE

 

 

UNISEX STØRRELSER JUNIOR STØRRELSER

 

HANDSKER & LUFFER STØRRELSER - UNISEX

SizePalm size
5127 mm
6152 mm
7178 mm
8203 mm
9229 mm
10254 mm
11279 mm
12309 mm
13330 mm

 

 

 

HANDSKER & LUFFER STØRRELSER - JUNIOR

SizeAlder
22-3 år
34-5 år
46-7 år
58-9 år
610-11 år
712-13 år