175

GearLab Paddle Tip pagajspidser, Flat - flade, til KayakID/Aukaneck

175,00 kr
BrandGearLab

Udskiftelige pagajspidser til GearLab pagajerne.
Disse passer til KayakID/Aukaneck modellerne.
Lavet i et meget robust polyamid materiale.

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE
GearLab Paddle Tip pagajspidser er tilhørende spidser til pagajerne fra GearLab. De er lavet i et robust polyamid materiale, som er utrolig modstandsdygtig overfor slag og slid, endda bedre end en pagajspids i kulfiber.De udskiftelige pagajspidser er et kendetegn for pagajerne fra GearLab. Men det er ikke langt fra kun for at kunne udskifte ødelagte eller slidte spidser, at man har denne mulighed. Det gør nemlig også at man kan give sin pagaj et helt personligt præg, ved at vælge spidser i en farve der står som kontrast til pagajen.Pagajspidserne kan fås i to varianter, runde eller flade. De flade er de mest slagfaste og dem der kan tage flest knubs, mens de runde har den fordel at de ligger bedre i håndfladen, når pagajen holdes med helt lang fatning ved rul.Disse pagajspidser passer til GearLab's KayakID/Aukaneck
DETALJER
Specifikationer
SKUGearLab_Paddle_Tip_pagajspidser__Flade__til_KayakID_Aukanecks
BrandGearLab
LIDT OM BRANDET

Gearlap har specialiseret sig i at lave kajakudstyr og pagajer i den højeste kvalitet. Pagajerne er designet efter de traditionelle grønlandske pagajer, men er moderniseret ved brug af high-tech materialer til at passe den morderne kajakroer. Pagajerne har et bredere mellemstykke, som passer bedre til de mere moderne kajakker. Den særlige kombination af carbon og glasfiber der anvendes, sikre pagajer med en perfekt balance mellem stivhed og flexibillitet, hvilket giver pagajer med en præcis håndtering i vandet, et lækkert greb og en robust kraftoverførsel.
Pagajerne fra GearLab har alle udskiftelige pagajspidser. Det gør det muligt at skifte nedslidte og ødelagte spidser eller at give sin pagaj et mere personligt præg, ved at vælge spidser i en anden farve. Pagajerne leveres med flade spidser, som betragtes som værende de stærkeste, mens de runde spidser hviler bedre i håndfladerne når der leges med rul. De runde spidser købes som tilbehør.

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE