SPECIALIZED EL-CYKEL TIL 11.500kr. / SPAR 66% - BEGRÆNSET PARTI - KØB DEN HER

12960

Demo - Core XR7 High Performance Kite - 13,5kvm - KUN 1 stk.

Special Price 12.960,00 kr Regular Price 16.200,00 kr

En high performer allrounder til den ultimative session
Kite med kraft og komfort under alle forhold
Holder højde og hopper højt - Mercedessen indenfor kites
Demo kite sejlet 3 gange, som ny, garanti som fabriks ny!

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Ønsker du en prisvindende kite? En kite der performer ekstremt til både freeride og big air? Så er XR7 fra Core Kites kiten du leder efter. XR7 er det seneste skud på stammen i XR serien og flagskibet i Core Kites' udvalg. Den tilbyder en form for ydeevne, der kun kan opnåes efter et årti af trinvise innovative forbedringer. Core Kites har gennemgået en proces, hvor de grundigt har testet hver designændring, men stadig har bibeholdt dens karakter. Resultatet er rent ud sagt genialt, og de står nu tilbage med en Power Delta Bow Kite, der tilbyder ren og skær klasse freeride følelse.

Der er ikke meget andet at sige, end at der er tale om en high performance allround kite til den ultimative session. En kite med kraft og komfort under alle forhold. En kite, der giver ekstrem højde og på alle måder kan tage dig til et nyt level.

DETALJER
Specifikationer
SKUdemoCoreXR7-13,5kvm
BrandCore Kites
Vælg størrelse13,5 kvm
LIDT OM BRANDET

Over 20 år har Core Kites opnået et ry for at levere de højeste standarder for kvalitet og ydeevne i vandsportsprodukter. Deres produktlinje omfatter kites, borde, trapeze og tilbehør. Core er kendt for at levere høj kvalitet og innovative produkter, der er designet til at give enestående performance og holdbarhed. Deres dedikation til forskning og udvikling sikrer, at deres produkter er i stand til at imødekomme krav fra professionelle og amatører. En række eksklusive materialer og detaljerede produktionsprocesser sikrer en særlig køreoplevelse, der kun er forbeholdt CORE-ryttere.

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE