130

Dakine Torque Driver

130,00 kr
BrandDakine

Praktisk multitool
Kommer med alle standard bits
Lav hurtige justeringer på farten

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Torque Driver kommer med alle de standard bits, du skal bruge til dine ski, snowboard eller surfboard. Dette praktiske værktøj giver dig muligheden for at lave hurtige justeringer på farten.


DETALJER
Specifikationer
SKU10001554
BrandDakine
LIDT OM BRANDET

Dakine rygsække og tasker i høj kvalitet, perfekt til at have med på ski. Brandet er især kendt for deres innovative designs og funktionelle produkter, der passer til aktive personer med høje krav til kvalitet og ydeevne. Dakine er et af de førende brands inden for udendørsbranchen og er anerkendt af sportsudøvere over hele verden.

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE