SPECIALIZED EL-CYKEL TIL 11.500kr. / SPAR 66% - BEGRÆNSET PARTI - KØB DEN HER

12600

Core XR8 High Performance Kite

As low as 12.600,00 kr

Den ultimative high performer kite
Kraft og komfort under alle forhold
Holder højde og hopper højt - Mercedessen indenfor kites

Uundværligt ekstra grej
TILFØJ
As low as 550,00 kr
TILFØJ
BESKRIVELSE

Ønsker du en prisvindende kite? En kite der performer ekstremt til både freeride og big air? Så er XR8 fra Core Kites kiten du leder efter. XR8 er det seneste skud på stammen i XR serien og flagskibet i Core Kites' udvalg. Den tilbyder en form for ydeevne, der kun kan opnåes efter et årti af trinvise innovative forbedringer. Core Kites har gennemgået en proces, hvor de grundigt har testet hver designændring, men stadig har bibeholdt dens karakter. Resultatet er rent ud sagt genialt, og de står nu tilbage med en Power Delta Bow Kite, der tilbyder ren og skær klasse freeride følelse.

Oplev kitesurfing på et helt nyt niveau med XR8 - den ultimative kite, der giver dig ekstraordinær power og performance. Med dens ultra-stive 5-strut deltabow frame, låser XR8 op for en helt ny verden af kitesurfing med den længste air-time du nogensinde har oplevet.

Med XR8's enestående ydeevne og høje ridekomfort vil du have fuld kontrol, mens du imponerer alle omkring dig. Denne kite er perfekt til kitesurfere, der ønsker at tage deres kitesurfing til næste niveau, men også for dem, der ønsker at lære og udvikle sig.

XR8 er udstyret med CoreTex 2, som er en utrolig holdbar og ekstremt strækfri teknologi, der sikrer en enestående stabilitet, kraft og kontrol i alle vindforhold. Dette, sammen med en signifikant stivere ExoTex 2 materiale, der finjusterer kitens luftframe, gør XR8 yderst effektiv og i stand til at yde en overlegen opwind-ydeevne.

Med XR8 vil du opdage, at loops er mere effektive med en tidligere og glattere catch, og du vil være i stand til at udføre tricks og manøvrer, som du ikke troede var mulige før. Og med dens enestående ydeevne og høje ridekomfort, vil du have mere tid til at fokusere på din teknik og have det sjovt på vandet.

Så er du klar til at tage dit kitesurfing til næste niveau? Oplev spændingen ektrem højde og imponerende manøvrer med XR8 - den ultimative kite til kitesurfere i alle niveauer. Køb den nye XR8 i dag og gør dig klar til at tage din kitesurfing til nye højder!

DETALJER
Specifikationer
SKUKXR8
BrandCore Kites
Specifikationer
 • EXOTEX® 2 ULTRA RIGID DACRON: ultra-rigid and robust Leading Edge
 • EXOTEX® LIGHT STRUTS: just as robust, but lighter and more revving
 • CORETEX® 2 TRIPLE RIPSTOP CANOPY: extremely high durability and optimal UV protection
 • 5 STRUT FRAME: optimal stability in all flight positions
 • DELTA BOW SHAPE: more power and depower
 • INTELLIGENT ARC: finely controllable enormous power
 • CIT MODES: flight character, bar forces and reactivity individually adjustable
 • INSTANT RELAUNCH: effortless water launches
 • SPEED PUMP SYSTEM: easy and fast ventilation
 • SENSOR BAR SYSTEM: optimal coordination of kite and bar system
LIDT OM BRANDET

Over 20 år har Core Kites opnået et ry for at levere de højeste standarder for kvalitet og ydeevne i vandsportsprodukter. Deres produktlinje omfatter kites, borde, trapeze og tilbehør. Core er kendt for at levere høj kvalitet og innovative produkter, der er designet til at give enestående performance og holdbarhed. Deres dedikation til forskning og udvikling sikrer, at deres produkter er i stand til at imødekomme krav fra professionelle og amatører. En række eksklusive materialer og detaljerede produktionsprocesser sikrer en særlig køreoplevelse, der kun er forbeholdt CORE-ryttere.

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE