4200

CORE SLC WING 1250

4.200,00 kr

Hydrodynamisk. Effektiv. Og Let.
6063 Fly aluminium
Afrundede kanter for forbedret vandstrøm

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Vores CNC skrog har godt afrundede kanter for at forbedre vandstrømmen over vingen og stabilisatoren. Vi har maksimeret det geometriske vingeforbindelsesareal for at reducere vridning, forbedre stivhed, ydeevne og vandgennemstrømning. Vi har optimeret området mellem vingen og masten for at minimere torsion. Skroget bag masten har også en topkonkav for at forbedre vandudslip. Vingevinklerne er optimeret til at have en strømlinet skrog i nominelle marchhastigheder for ekstra glid gennem dine sving og manøvrer.

Vi bruger anodiseret 6063 fly aluminium for styrke, holdbarhed og kollisionsbestandighed.

Torx-hovedskruer i rustfrit stål af samme længde er udskiftelige og nemmere at stramme uden at beskadige hovedet.

DETALJER
Specifikationer
SKUBOFWSLC11250N
BrandCore Kites
LIDT OM BRANDET

Over 20 år har Core Kites opnået et ry for at levere de højeste standarder for kvalitet og ydeevne i vandsportsprodukter. Deres produktlinje omfatter kites, borde, trapeze og tilbehør. Core er kendt for at levere høj kvalitet og innovative produkter, der er designet til at give enestående performance og holdbarhed. Deres dedikation til forskning og udvikling sikrer, at deres produkter er i stand til at imødekomme krav fra professionelle og amatører. En række eksklusive materialer og detaljerede produktionsprocesser sikrer en særlig køreoplevelse, der kun er forbeholdt CORE-ryttere.

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE