Surf & Ski Odense + Bike har udvidet deres skiudlejnings pakker, og derfor er der nu noget til enhver skiløber. Derfor har vi snakket med ejeren Jan, og stillet ham relevante spørgsmål angående deres udvidelsen af projektet.Hvilken ski pakke vil du anbefale at leje?
Det er svært at sige, men jeg vil helt klart anbefale, at man vælger den pakke, der passer til skiløberens niveau. Ski er intet værd medmindre de passer til skiløberen. Er skien for stiv er den for svær at dreje og håndtere, er den for blød blafrer den og virker ustabil. I vores butik går vi op i at man får den rigtige ski - også når det gælder udlejning! Det bedste er, at komme ind i vores butik, og lade os hjælpe med udlejning af ski, så er man helt sikker på at få det rigtige udstyr. 

Tjek vores lækre udvalg af udlejningspakker her


Hvorfor leje ski i stedet for at købe?
Mange af vores kunder ønsker at leje, fordi de så får noget udstyr, der passer til det niveau, de er på lige nu. Det kan også være, man synes, at skiudstyr er dyrt, og man bare ønsker noget udstyr den ene uge om året man er afsted! Når man lejer ski er man også sikker på at få noget udstyr der ikke er outdated. Hvis man synes, det er sjovt at prøve at leje en seriøst pisteracer, storslalom ski eller sådan noget har vi nu disse klar. Der er næsten ikke noget federe end at ramme en knaldhård piste med fuld smæk på en fuld blods racer GS ski! Det kan også være man skal på eventyr med et par touring ski, måske lige prøve det først før man investerer i komplet tour udstyr. Vi giver vores kunder mulighed for at prøve mulighederne på ski typerne inden køb! Er touring ikke kompliceret?
Tour ski eller randonne ski er noget mange tror kun er for semi professionelle. Det er ikke tilfældet. Med et par touring ski har du mulighed for, at sætte skind på under skiene, klappe bindingen i walk mode, og gå derop hvor du ønsker at køre ned. Det gælder både om du vil på et vildt freeride eventyr, eller du bare ønsker, at gå op langs pisten en tidlig morgen før skiområdet vågner. Det er naturoplevelsen der er i fokus. Det er friheden og roen, der sænker sig om dig, når du forlader den markerede piste! Tour ski er naturligvis bredere end pisteskien og kører langt. Hvis du lejer en touring ski, og udnytter en dag udenfor pisterne garanterer jeg Jer for, at man er solgt på stedet. 

Surf & Ski Odense +Bike har et stort udvalg af udlejningspakker her

Kan man virkelig mærke forskel på de forskellige pakker når man er ude på pisterne?
Der er stor forskel på pakkerne og det skal der også være. Der er meget forskel på det tryk en mand på 100 kilo smider i forhold til en dame på 55 kilo. Når man først en gang har prøvet en super skarp piste fræser fra toppen af hylden, vil man aldrig gå tilbage til en halv blød ski til letøvede. Ski skal passe til niveau og løberens teknik. 

Skal du på skiferie? Så se med her