Skihandsker
Der findes masser af lækre skihandsker i Surf og Ski butikken i Odense. Den bedste løsning for langt de fleste skiløbere er at vælge en almindelig skihandske fra et ordentligt mærke som Hestra. Med en kvalitets handske sikrer du at holde varmen, at få en flexibel handske der er blød og lækker og du er sikker på den holder og holder. En hestra skihandske er vandtæt så længe man giver den læder fedt og jeg kunne aldrig finde på at bruge andet. Skiløbet er kun sjovt hvis man har varmen - og investeringen i en kanon god handske som hestras skal nok betale sig ind i sjove timer med ski under fødderne. Om du er til en kort model eller en lang model er op til smag og behag, men sørg for at handsken er lavet i den bedst mulige kvalitet.
Jeg vil anbefale den Klassiske 5 finger Heli Army Leather: Hestra Heli Army Leather 5-Finger. som man aldrig går galt i byen med. Har man ingen problemer med varme kan man vælge en kort læder model, den er hurtig at tage af og på, høj fleksibilitet og lækker at have på. Desuden kan den bruges til de kolde dage i Danmark når man skal ud og gå tur. Det kunne være en model som denne: Leather Fall Line.
 
3 finger handsker
Hvis man generelt har kolde fingre, eller ofte står på ski i Norden hvor temperaturen er anderledes end i Alperne bør man kigge efter en 3 finger model. Den holder varmen som en luffe men grebet som en handske. Især hos damerne er disse modeller virkelig et hit. Du kan se et eksempel på en super god 3 finger handske hos Surf og Ski Odense her: Hestra Army Leather 3-Finger.
 
Skiluffer:
Hvis man bare ikke gider fryse overhovedet skal man vælge en luffe. Især meget kuldskære personer bør vælge luffen. Den er varm og blød og behagelig og sørger for at selv de koldeste dage bliver gode skidage - også i Hemsedal i uge 2 med -40 grader.. Hvis man skal have en ordentlig luffe skal man vælge verdens bedste skiluffe - den er fra hestra og er her: Hestra Army Ski Luffer.
 
Husk at brug læder fedt til læder handsker, det forlænger levetiden og gør handsken mere vandtæt. Desuden giver det en blødere handske. Du kan finde Hestras læder fedt lige her: Hestra Læderfedt.
 
Vi takker for tips til valg af skihandske, luffe eller 3 finger fra uddanner i DDS Kasper Toft.