Hvad er Gravel?

Interessen for Gravel er eksploderet og det er også noget vi mærker her i butikken - og med god grund! Vi vil væk fra de store trafikerede veje og ind på de små stier og i skovene i ly for vinden.
Der skal være fuld fokus på at træningsturen skal være sjov og krydret med massere naturoplevelser - ren balsam for sjælen!

Fyn er et mekka for Gravel! Vi har masser af grusveje og mange muligheder for ruter hvor der
kan køres på grus, skov og landevej.
På vores Søndags Gravel ture har vi fundet nogle flotte ruter i den smukke fynske natur, hvor du er velkommen til at køre med. Hygge, flot natur og god motion er essensen af disse gratis events, hvor vi kører kl. 9:00 - 11:00 fra butikken. Følg vores facebook side for at se hvornår vi kører.

 


Hvad er en Gravelcykel?

En Gravel Bike er en fusion af det bedste fra en cross- og landevejscykel.
Den er optimeret til lange ture på grusvejen (grus = gravel) er mere hårdfør end en landevejscykel og hurtigere end en mountainbike.

Gravel Bikes er designet med øje for bedre komfort og en mere opretsiddende stilling.

> Geometrien på cykelen gør at du sidder mere afslappet og får ekstra stabilitet og komfort.
> Ekstra store dæk giver ekstra komfort og bedre vejgreb.
> Skivebremser giver bedre og mere kontrolleret opbremsning
> Mange Gravel Bikes kan monteres med f.eks. skærme, bagagebærer, ekstra dunkholder mm.


Hvad er en Crosscykel?

På en Crosscykel sidder krankboksen højre, for bedre at kunne forcere forhindringer grene stubbe osv. og cyklens korte geometri gør at den styrer hurtigere gennem sving. Med en Crosscykel har du en per- fekt makker til sjov i skoven, på de små stier som klarer langt de fleste forhindringer, og samtidig har du en cykel til længere ture på grusveje.

Især de nye Crosscykler har fået plads til større dæk og vi ser rigtig mange som bruger deres Crosscykel til at køre Gravel.


Vil du prøve?

Det kan være en svær beslutning at købe ny cykel - det ved vi alt om!
Derfor har du mulighed for selv at teste om gravel er noget for dig. Vi har Cross/Gravel democykler i str. 54 og 58 du kan låne og prøve om det er noget for dig.

Udover democykler har vi selvfølgelig et et godt udvalg af Cross og Gravel cykler i butikken og vi har altid kaffe på kanden, så kig forbi til en snak og hør’ mere.