⛷5 tips til skiferie med børn ⛷

Skiferien med børn er FANTASTISK, men også krævende i starten. Vær beredt! 

Skal du afsted med børn, så har vi her 5 tips du skal huske. 

1. Et barn, der fryser, får ikke en god oplevelse på pisten. Varmt tøj er alfa-omega og varme luffer er et must for børn! Giv ungerne merino uld undertøj som holder barnet varmt og tørt. Giv dem rigtige skisokker der ikke folder i skistøvlerne. 

2. Køb ski og støvler hjemmefra og giv børnene støvlerne på derhjemme et par dage før i skal afsted. På den måde vænner de sig til støvlerne og du sparer kostbar tid på pisten og undgår frustationer (og kø) i skiudlejningen på destinationen. HVIS der falder sne lærer børn ekstrem meget af en lille trække tur i haven i sneen. 

3. Husk at være på den sikre side, og altid have beskyttelse i orden, så dit barns oplevelse på sneen altid forbliver en succes! En hjelm varmer uden at irritere, og man bør ikke engang tænke på at køre uden. Det gælder ALLE. Rygskjold beskytter junior både mod andre skiløbere og styrt. Samme tid fungerer den som et mellemlag. 

4. Luk munden! Og sæt dit barn i skiskole. Også selvom du selv er en gudsbenådet skiløber. Skilæreren kan sine tricks, og et barn, som skal lære nyt, er typisk mere tålmodig over for en fremmed. Glæd dig til at hente dem igen, så er de formentligt blevet 15% bedre på skiene. 

5. Vælg et børnevenligt sted. Det skal være på børnenes præmisser, hvis familieferien skal være en succes! Gerne ski-in / ski-out indkvartering så vidt muligt. Altså indkvartering lige ved pisten. Særligt for mindre børn kan det være dejligt at komme hjem til frokost. Undgå det kolde nord i starten af sæsonen. 

 


HUSK når du lejer ski hos os: 

- Vi snakker samme sprog, 

- Vi giver os ekstra tid til at finde det rigtige, (man skal ikke bruge kostbar tid på det på skiferien) 

- Vi har godt udstyr 

- Gode priser og 15% rabat hvis man er 4 personer der skal leje. 

Det er en god ide at man kommer ind i januar og prøve udstyret hvis man skal afsted i uge 5, 6 eller 7. 

Hvis du vil læse mere om vores udlejning klik her: https://surf-ski.dk/vinter/ski-tilbehor/skiudlejning