Gravel har på rekordtid fået en helt særlig plads i mange rytters hjerter. En skøn blanding af alt det gode fra MTB, Cross og Race. Racerstellet kombineret med store dæk betyder at du kan komme helt tæt på naturen på de små skovstier og samtidig køre hurtigt på landevejen. Med gravel kan du det hele og en verden af eventyr ligger ved næste sving.

I vores store butik i Odense C, har vi et stort udvalg af tilbehør til Gravel Bikes - uanset om du mangler de rigtige dæk, beklædning, gear eller måske en cykel?

Fx. en Cannondale CaadX, som er en fantastisk Cross og Gravel Bike.
CaadX er aluminiums kvalitet når det er bedst. Den korte geometri gør at cyklen er hurtig i sving i skoven, men samtidig stabil når man kører med høj fart på grus og landeveje.

Specialized Diverge er en ultimativ eventyrcykel som både er hurtig på landevejen og off-road.
Carbon stellet og den smarte "Future Shock" som har 20mm afjedring i styret gør cyklen stabil og kører hurtigt i ujævnt terræn:

Cannondale Topstone Carbon er en rendyrket Gravel Bike i carbon. Her får du en BallisTec Carbon ramme som er super let og stiv kombineret med Kingpin Suspension 30mm giver dig den ultimative cykel til gravel. Cannondale Hollowgram Carbon hjul sikre at du er hurtigt oppe i fart og får en agil Gravel Bike:

Læs mere om gravel lige her: